Çimen: Taraftarımıza güveniyoruz

Çimen: Taraftarımıza güveniyoruz

Yeşil-beyazlı temsilcimizin, bugün Eskişehirspor ile oynayacağı önemli karşılaşma öncesi taraftarları çıkabilecek olaylara karşı sağduyulu davranmaya davet eden Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, İki güzide kulübün maçında kazananın ön

Çimen, Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmanın önemini ve zorluk derecesini bildiklerini ifade ederek, “Konum itibariyle iki takımında kaybetmek istemediği bir maç olacak. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak kazanmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyetin getirisinin neler olduğunun takım olarak farkındayız. Oyuncularımız bu bilinçle sahada mücadele verecekler ve istediklerini alarak maç sonunda galip gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşacağız. Buna inanıyoruz. Karşılaşmanın önemi ve iki takım taraftarının maça göstereceği ilgi göz önüne alındığında tribünlerde münferit olayların çıkması ihtimaline karşı taraftarları sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Biz büyük Konyaspor taraftarının takımını centilmence destekleyeceğine ve karşılaşmayı izlemek üzere Atatürk Stadyumu’na gelecek misafir takım taraftarlarına gereken misafirperverliği göstereceklerine ve iki güzide kulübün maçında kazananın önce centilmenlik, ardından da takımımız olacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

KONYA ZORU AŞABİLECEK BİR ŞEHİR
Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak, bugün oynanacak Eskişehirspor maçında seyircinin çok önemli olduğunu söyledi. “Konya’nın şehir olarak son haftalarda verdiği desteğin daha önce verilmesi halinde takımın daha da üst sıralarda olacağı görüşüne katılıyor musunuz?” sorusuna Giray Bulak, “Türk insanının genel yapısı bu. Zor durumlarda düşüldüğünde bu birliktelikler sağlanıyor. Biz insanların desteği düşündüklerini, ancak bunu eyleme geçiremediklerine inanıyoruz. Onları hareketlendiremediğimiz için bu konudaki suçlulardan biri de biziz. Çok fazla organize olduğumuzu söyleyemeyiz. Bu hafta içerisinde taraftarlarımızın, eski başkanlarımızın, yöneticilerimizin gelip destek vermeleri bizi çok mutlu etti, morallendirdi. Zaten Konya’ya ve Konya’nın futbol geçmişine yakışan da bu. Konya şehri geçmişte hiç kimsenin yapamadığını yapmış ve iki tane profesyonel takımı birleştirme başarısını göstermiş. Yani asıl zorluğu aşmış Konya. Demek ki birçok zorluğu aşabilecek bir kent. Ben bunların bir adım olmasını ve geleceğin bu gelişmelerin üzerine inşa edilmesini diliyorum. Destek olan herkese de teşekkür ediyorum” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.