Çimen: Bizi yabana atmasınlar

Çimen: Bizi yabana atmasınlar

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Sportif İşler Sorumlusu Zeki Çimenden Bank Asya 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlara gözdağı

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Sportif İşler Sorumlusu Zeki Çimen’den Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlara gözdağı.  Konyaspor’u hafife alma gibi bir gaflete düşen kulüplerin sezon sonunda hüsrana uğrayacağını bildiren Çimen, “Konyaspor asla hedefsiz bir takım değil ve bizi kimse asla yabana atmasın” dedi.

Bir maç eksik olmasına rağmen, ligin ilk yarısını 27 puanla tamamladıklarını bildiren Zeki Çimen, onca sıkıntıya rağmen Konyaspor’un geldiği noktayı büyük bir başarı olarak nitelendirdi ve ikinci yarı da daha başarılı olmak için gayret göstereceklerini söyledi. Antalya kampının iyi gittiğine değinen Çimen, “Çalışmalar iyi gidiyor. Kampta herhangi bir sıkıntı yok. Çocukların çalışma azmi bizi ikinci yarı maçları öncesinde umutlandırıyor.  Biz kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. Oyuncularımızın kalitesi de ortada. Takımda hemen hemen bütün oyuncularımıza teklifler geliyor. Bu da bizim oyuncularımızın kalitesini gösteriyor. Gökhan konusunda sıkıntımız yok. Hakan’la ilgili Bursaspor’un ısrarı var. İyi para verirlerse bu oyuncumuzu verebiliriz. Bunun yanında Ali Dere için de teklifler var, ama biz sıcak bakmıyoruz. Çünkü bu oyunculara hedefimiz doğrultusunda ihtiyacımız var. Dolayısıyla bizim iznimiz olmadan Konyaspor’dan bırakın futbolcu almayı, futbolcunun ayakkabısını bile alamazlar” diye konuştu.

Vergi borcu konusunda da düşüncelerini açıklayan Zeki Çimen, “üzerimizden büyük bir yükü kaldırdık. Bu borcu ödememiş olsaydık, Konyaspor’un vergi barışı bozulacaktı ve kulübün borcu kat be kat artacaktı. Aslında söylenecek çok şey var, ama zamanı değil. Konyaspor’u ekonomik olarak tüketmişler.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.