Cihanbeyli'de tablet dağıtım töreni

Cihanbeyli'de tablet dağıtım töreni

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Fatih Projesi bittiğinde, 11 milyon öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmış olacak" dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Fatih Projesi bittiğinde, 11 milyon öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmış olacak" dedi.

Erdem, Fatih Projesi kapsamında Cihanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi binasında düzenlenen tablet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bu tür projelerden yararlandıkları için öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi.

Bu yıl, 1 milyon 250 bin öğrenciye, 100 bin de öğretmene tablet bilgisayar dağıtılacağını belirten Erdem, "Fatih Projesi bittiğinde, 11 milyon öğrenciye tablet bilgisayar dağıtılmış olacak. Proje tamamlandığında birçok sorun giderilecek" diye konuştu.

Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer de Milli Eğitim Bakanlığının, Fatih Projesi ile bilgisayarı ve teknolojiyi eğitimin bir parçası haline getirdiğini ifade etti.

Gencer, Cihanbeyli'de 5 okulda toplam 350 tablet bilgisayar dağıtıldığını dile getirdi.

Törene, Konya Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.