Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk’te sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kabul edecek. (14.15-16.00-17.30-Ankara)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk’te sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kabul edecek. (14.15-16.00-17.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Marmara Bölgesi milletvekilleri ile bölgesel istişare toplantısına katılacak ardından Başbakanlık merkez binada sırasıyla Pakistan Ticaret Bakanı Dastgir Khurramkhan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek. Daha sonra Köşk’e çıkacak Davutoğlu ardından Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’ndeki 'Yaşayan Gazze' programına katılacak. (10.00-14.00-15.00-16.00-17.30-21.00-Ankara)

POLİTİKA

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İran Tedavi ve Tıp Eğitimi Bakanı Seyyid Hassan Qazizadeh Hashemi ve heyetini Bakanlıkta kabul edecek, ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. (11.45-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AKM’deki Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri etkinliğine katılacak. (11.00-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Grand Cevahir Otel'de TÜGİS Gıda Günü etkinliklerinin açılışında konuşacak ve ödül törenine katılacak, Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2. Aksaray Tanıtım Günleri'nde bulunacak. (10.00-12.00-İstanbul)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Aydın ve Denizli’de. Bakan Zeybekci, Adnan Menderes Üniversitesi ile Pamukkale Üniversitesi’nin 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışlarına katılacak. (10.00-15.00-Aydın-Denizli)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Yerel Yönetimlerde Kültür-Sanat Politikaları Çalıştayı'na katılacak. (11.00-İstanbul)

DÜNYA

- BM Güvenlik Konseyi geçici üyelikleri için BM Genel Kurulu’nda oylama yapılacak. Türkiye, kendi grubundan İspanya ve Yeni Zelanda ile yarışacak. (New York)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB yetkilileri ile bir araya gelecek, Türkiye’nin yeni AB iletişim stratejisini açıklayacak. (Brüksel)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Azerbaycan’da temaslarda bulunacak. (Bakü)

- 10. Asya-Avrupa zirvesi Avrupa Birliği ev sahipliğinde Milano'da gerçekleşecek. Zirveye Asya ve Avrupa'dan devlet ve hükümet başkanları katılacak. (Milano)

- Batı Afrika'yı etkileyen ebola salgını, Avrupa ve Amerika'ya da sıçradı. Gelişmeler takip edilecek.

GÜNCEL

- 21. Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş için Genelkurmay Karargahında tören düzenlenecek, Kocatepe Camii’nde öğleyi müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek. (11.35-13.00-Ankara)

- Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin boğazları kesilerek öldürülmesine ilişkin davanın 97. duruşması görülecek.

- Adana’da 21 ilin katılımıyla AFAD Adana Sualtı ve Su üstü Kurtarma Tatbikatı düzenlenecek. (09.30-Adana)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- CHP Heyeti Diyarbakır’a gidiyor. (Diyarbakır)

SPOR

- Beşiktaş Futbol Kulübü’nün oyuncularından Cenk Tosun ve Veli Kavlak, taraftarlarına imza dağıtmak için Eyüp’teki BJK Kartal Yuvası’na gelecek. (14.30–İstanbul)

- Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya gelecek. (11.30-İstanbul)

- Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın hazırlıklarına iki takım da yapacakları antrenmanla devam edecek. (11.00-18.00-İstanbul)

- Beşiktaş’ta Sivasspor maçının hazırlıkları devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek. Bursaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (12.00-13.30-Bursa) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.