Chi ayakkabı Konya'da

Chi ayakkabı Konya'da

Türkiye genelinde çalışan ve 150. şubesi Konya'da açılan CHİ (Cazip, Hesaplı, İdeal) Ayakkabı Mağazası, kaliteli ürünleri ucuza satıyor

İstanbul merkezli olan ancak yurdun her bölgesinde şube açarak toplamda 150 şubeye ulaşan CHİ Ayakkabı Mağazası, Konya merkezde açtığı şubesiyle hizmet vermeye başladı. Konya'dan önce Akşehir, Ilgın, Kulu ve Ereğli'de şubeler açan CHİ, kalite ve ucuzluğu gözler önüne sererken, bay ve bayan çeşitleriyle hizmet çıtasını sürekli yükseltiyor. Ankara Caddesi Atapetrol karşısında faaliyet gösteren CHİ ayakkabı, yüzde yüz tam ortopedik klimalı ayakkabı çeşitleriyle hizmette sınır tanımıyor. 'Üreticiden tüketiciye doğrudan satış' sloganıyla hizmet veren ve mağazasında bulunan ürünleri kendisi üreten CHİ, bay, bayan, çocuk, bebek, terlik ve spor ayakkabı çeşitleriyle de müşterisine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.
Konya'ya şube açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen CHİ Konya Mağaza Müdürü Saime Altay, 'Bayi yok, toptancı yok, aracı yok' sloganının fiyatlarda daha net görüldüğünü belirterek, “Türkiye genelindeki tüm şubelerimiz fabrika satış mağazası konseptiyle hizmet veriyor. Dolayısıyla kalitemizi direkt tüketiciye ucuz bir şekilde sunuyoruz” dedi. Amaçlarının CHİ kalitesini Konyalıya yaşatmak olduğunun da altını çizen Altay, geniş ürün çeşitlerini yakından görmek için müşterilerini beklediklerini sözlerine ekledi.
MUHAMMET GÜMÜŞ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.