Ceyhan Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Eğitim Desteği

Ceyhan Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Eğitim Desteği

Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) maddi durumu iyi olmayan öğrencilere 30 bin liralık kırtasiye yardımında bulundu.     Adana’nın Ceyhan ilçesinde okullarda eğitim görüp maddi durumu iyi olmayan öğrencilere eğitim yardımında...

Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) maddi durumu iyi olmayan öğrencilere 30 bin liralık kırtasiye yardımında bulundu.

    Adana’nın Ceyhan ilçesinde okullarda eğitim görüp maddi durumu iyi olmayan öğrencilere eğitim yardımında bulunuldu. Ceyhan Ticaret Borsası (CTB), 2014–2015 eğitim öğretim yılında, Ceyhan’da faaliyet gösteren okullarda eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin yardımına koştu.

    Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 30 Bin TL ile toplamda Bin 300 kırtasiye paketi hazırlayan Ceyhan Ticaret Borsası, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırarak eğitime yardımda bulundu. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı okullarda okuyup maddi durumu olmayan öğrencileri ziyaret ederek kendi elleriyle yardımları öğrencilere veren Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, "Hazırlanan paketleri okullarımızın idarecilerine ve tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize elden teslim ettik. Buradaki amacımız, karınca kararınca öğrencilerimizin eğitimlerine yardımda bulunmaktır. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onlar yeter ki okusunlar. Meslek sahibi olsunlar. Biz her türlü desteği sağlamaya hazırız." ifadelerini kullandı.

    Geleceğin büyükleri olan öğrencilere her türlü desteğin verilmesi gerektiğini vurgulayan CTB Başkanı Güleçyüz, "Daha önce olduğu gibi inşallah bundan sonraki zamanlarda da eğitim camiasına desteklerimiz sürecek. Biz oda olarak sadece eğitim camiasına değil, imkanlarımız doğrultusunda Ceyhan ve Ceyhanlının yararına olacak her projede yer alacağız." dedi.

    Yardım paketlerini Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, Başkan Yardımcısı Fatih Gider, Genel Sekreter Mahmut Elma, İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeliz Aydar okul idaresi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Dağıtılan yardımlar öğrencileri oldukça memnun etti. Öğrencilerin memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Ziyaret esnasında öğrencilerle birebir ilgilenen CTB yöneticileri onlarla sohbet ettiler, çocukların sıcak karşılamaları ve sordukları zekice sorular karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Ceyhan Ticaret Borsası’nın maddi durumu elverişsiz olan öğrenciler için hazırladığı eğitim paketlerini teslim alan okul müdürleri; “İlçemizde faaliyet gösteren Ceyhan Ticaret Borsası’na, odanın değerli başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.