Çetinkaya: Çıkış sürecek

Çetinkaya: Çıkış sürecek

BEKO Basketbol Ligi'nde üst üste 3. galibiyetini Kepez Belediyespor karşısında alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde yüzler gülüyor. Ligde 32 puanla 12. sırada bulunan temsilcimiz, Pınar Karşıyaka, Casa Ted Koleji ve Kepez Belediyesi maçlarıyla galibiyet

Ligin 24. haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı-mavililerde bu önemli maçında hazırlıkları da sürüyor.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Genel Menajeri Murat Çetinkaya, son haftalardaki çıkışlarını Mersin deplasmanında da sürdürmek istediklerini belirterek, “Yeni oyuncularımızın da uyum sorunu aşmasıyla daha başarılı olacağız. Şuan için hiçbir sorunumuz yok. Mersin maçına tam kadro olarak hazırlanıyoruz. Bu zorlu deplasmandan da galibiyetle dönerek 4’te 4 yapmak ve kalan haftalara Play-Off hedefiyle çıkmak istiyoruz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına salı günü start veren sarı-mavililer, yarın sabah Konya’dan ayrılacak. Mersin’de Taksim International Hotel’de konaklayacak sarı-mavili kafilede herhangi bir eksik bulunmuyor. Cumartesi günü Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Selçuk Üniversitespor’u geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezondaki maçta da Mersin’de yaşayan Konyalı sporseverlerin yalnız bırakmaması bekleniyor.
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Mersin maçını kazanarak 4’te 4 yapacaklarına inandıklarını söyledi. Düşme korkusunu artık telaffuz etmediklerini, önlerindeki tek hedefin Play-Off’lara katılmak olduğunu vurgulayan Kamanlı, “Oyuncularımız ligin kaliteli bir takımı olduğunu gösterdiler. Bu galibiyetler bize ilaç gibi gelmedi. Ancak her şey yeni başlıyor. Mersin’i yenebilecek güçteyiz. Bu maçı alırsak Play-Off hedefini daha ciddi düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.
AÇILIŞ MAÇI KEPEZ-GALATASARAY
Beko Basketbol Ligi’nde heyecan sürüyor. 24. hafta maçlarının programı açıklanırken, cumartesi günü 7, pazar günü ise tek karşılaşma oynanacak. Son 3 maçını kazanarak rahatlayan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor, Mersin ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Haftanın programı şöyle.. Cumartesi: 15.30 Kepez Belediye-Galatasaray Cafe Crown. 16.00 Aliağa Petkim- Türk Telekom, Casa TED Kolejliler-Erdemir, 17.00 Oyak Renault-Banvit, Efes Pilsen-Pınar Karşıyaka, 17.45 Beşiktaş Cola Turka-Antalya Büyükşehir Belediyespor, 18.00 Mersin Büyükşehir Belediyespor-Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor. Pazar 19.00 Fenerbahçe Ülker-Darüşşafaka Cooper Tires.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.