Çetinkaya: Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz

Çetinkaya: Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz

Beko Basketbol Liginde yer alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesporda gözler cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş Cola Turka maçına çevrildi.

Ligde sıkıntılı durumdan son 5 maçta aldığı 4 galibiyetle çıkan ve rahatlayan sarı-mavililer seriye İstanbul deplasmanında da devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında play-off mücadelesi veren Bursa ekibi Oyak Renault’u ağırlayan ve karşılaşmadan galip ayrılarak düşme hattından uzaklaşmaya devam eden ekibimizde Beşiktaş hazırlıkları ise neşe içerisinde sürüyor.

Hafta başından beri zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını antrenör Cengiz Karadağ ve yardımcı antrenörler nezaretinde kendi tesislerinde yoğun bir şekilde sürdüren Üniversitespor’da önemli bir eksiğin bulunmadığı ve oyuncuların yüksek moralle çalışmalara devam ettikleri bildirildi. Ligde 39 puanla 5. sırada haftaya giren güçlü Beşiktaş karşısında galibiyeti kovalayacak ekibimiz, Beşiktaş maçı sonrasında ise 18 Nisan’da Konya’da şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek.
Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya önlerinde 2 zorlu karşılaşma olduğunu belirterek, “Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Son haftalardaki çıkışımızla düşme korkusunu hemen hemen üzerimizden attık. Ancak bu maçlara rahat çıkacağımız anlamını taşımıyor. Kalan maçlarımızın hepsine galibiyet için çıkacağı ve ligi en iyi yerde tamamlayacağız” dedi.
ÜNİVERSİTE EVİNDE BÜYÜKLERLE OYNAYACAK
Bu sezon 4 bin kapasiteli 19 Mayıs Spor Salonu’nda taraftarının da desteğiyle müthiş maçlar çıkaran Üniversitespor kalan 5 haftada evinde oynayacağı 2 karşılaşmada şampiyonluk hedefleyen takımlarla karşılaşacak. Temsilcimiz 27.haftada Fenerbahçe Ülker ile 29.haftada ise Türk Telekom ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda karşılaşacak. Cumartesi günü Beşiktaş ile İstanbul’da karşılaşacak sarı-mavililer Konya’ya dönüp hemen Fenerbahçe Ülker maçının hazırlıklarına başlayacak. Ardından 28.hafta karşılaşmasında kendisi gibi düşme hattında bulunan Aliağa ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Üniversitespor, 29.haftada Türk Telekom ile karşılaştıktan sonra ligi 30.ve son haftada Darüşşafaka deplasmanında noktalayacak. Bu sezon özellikle evinde aldığı galibiyetlerle lige tutunan sarı-mavililer 1 ya da iki galibiyet alıp ligde kaldığını ilan etmek istiyor. Aliağa ve Antalya Kepez ile arasında iki galibiyet farkı bulunan temsilcimiz kalan maçlarına çok büyük önem gösteriyor. Evinde şampiyonluk mücadelesi veren takımlara çelme takarak ligin hem üstünü hem de altının kaderini değiştirmeyi planlayan sarı-mavililer, deplasmanda oynayacağı Darüşşafaka ve Aliağa maçlarından en iyi sonuçla ayrılmayı planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.