Çetiner ve Atasevene yeni görev

Çetiner ve Atasevene yeni görev

Spor Genel Müdürlüğünde atamalar devam ediyor. Son olarak, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığına ve Tekvando Federasyonu Genel sekreterliğine iki atama gerçekleştirildi

Spor Genel müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamaya göre, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığına Konyalı hemşerimiz Hayrullah Ozan Çetiner atandı.
1983-1987 yılları arasında Konya Postası Gazetesinde Muhabirlik, Spor Sorumluluğu ve Yazı İşleri Müdürlüğü yaptıktan sonra Memuriyete 1987 yılında Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde başlayan Çetiner, 1992 yılında Şef, 1997 yılında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü, 1999 yılında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, 2003 yılında Kayak Federasyonu Genel Sekreteri görevlerine atandı. Sırasıyla Bilardo, Yüzme, Hentbol, GSGM Oyunlar ve Organizasyonlar Müdürü ve son olarak Hava Sporları Federasyonunda kurucu Genel Sekreter olarak görev yaptı. Uzun yıllar Ulusal Hentbol hakemliği ve A klasman hentbol gözlemciliği yaptı. Selçuk Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde İşletme eğitimi aldı. Uluslararası Gençlik Değişimi Liderliği ve Uluslararası Spor Liderliği sertifikalarına sahip olan Çetiner, Konya Gazeteciler Cemiyetinin 1987 yılı Spor Yorum Dalında verdiği Yılın Gazetecisi ödülüne sahip bulunmakta.
 Spor Genel Müdürlüğü Tekvando Federasyonu Genel Sekreterliği görevine ise yine Konyalı spor adamı Mevlüt Ataseven atandı. Konya Selçuklu İbrahim Yapıcı  İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapmakta iken Ankara’ya Spor Genel Müdürlüğü, Tekvando Federasyonu’na Genel Sekreter olarak atanan  Futbol Teknik Direktörü belgesine sahip Ataseven, diğer yandan da Konyaspor’da da yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.