Cerrahi A. Ş. inşaat ve eğitime de yatırım yapıyor

Cerrahi A. Ş. inşaat ve eğitime de yatırım yapıyor

Özel Anıt Hastanesini de bünyesinde bulunduran Cerrahi A.Ş. Turkuaz Ticaret Merkezi ve Esentepe İlköğretim Okulu ile faaliyet yelpazesini genişletti.

Mevlana Bera Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen Özel Konya Anıt Hastanesi Sağlık Grup Başkanı Operatör Doktor Cemil Er, yeni faaliyet alanlarını anlattı.
Bir hastanenin her alanda mükemmelleşmesinin çok zor olduğunu, özel hastanelerin de belli alanlarda uzmanlaşarak, referans hastane olma yoluna gittiğini söyleyen Opr. Dr. Cemil Er, “Özel Konya Anıt Hastanesi de bu anlamda cerrahi alanında uzmanlaşma yoluna gitmiştir. Bu alanda uzmanlaşmak, Konya’nın marka değerlerinin olmasını isteyen herkesin gurur kaynağıdır. Hastanemiz ikinci olarak da reflü hastalığının tedavisinde önemli bir merkez haline gelmiştir. Yapılan araştırmalar her 5 kişide reflü rahatsızlığı olduğunu ortaya koymaktadır. Bu rahatsızlıktan kurtulmak için ameliyat olmak isteyenler daha önce başka illere gidiyor ve büyük maliyetler ödüyorlardı. Şimdi ise hastanemizde bu hizmetin verilmesi ile birlikte yüksek maliyet sorunu ortadan kalkmış oldu” dedi. Hastanelerindeki bir diğer önemli hizmetin de hastaların ameliyat ve tedavi olmak için bekleme sürelerine sadece birkaç saate düşürmek olduğuna dikkat çeken Opr. Dr. Er, “Hastaların ameliyat olmak için bekledikleri zaman, psikolojilerini en çok etkileyen zaman dilimidir. Bu süreç içerisinde hasta, ister istemez ameliyat olacağı anın ipini çeker, ‘Ben şu gün bu saatte ameliyat masasına yatacağım’ düşüncesi kafasından hiç gitmez. Biz bu nedenle hastalarımızın ameliyat olmaları için geçecek olan süreyi en aza indirerek 2-3 günden sadece birkaç saate kadar düşürdük” diye konuştu.
EĞİTİM VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DE FAALİYET GÖSTERECEK
Sağlık sektörüne Konya Cerrahi Hastanesi adı altında adım atan Özel Konya Anıt Hastanesi’nin yaklaşık 5 yıldır yükselen bir ivmeyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Opr. Dr. Cemil Er, “Anıt Hastanesi ile sağlık alanında faaliyet gösteren Cerrahi A.Ş., eğitim ve inşaat sektöründe de hizmete başladı. Eski mimari yapısı, modern çizgisi ve ergonomik çalışma ortamıyla Konya’nın yeni cazibe merkezi adayı olan Turkuaz İş Merkezi’nin yapım aşaması, 2010 yılı Aralık ayı itibariyle tamamlanıyor. Cerrahi A.Ş.’nin inşaat sektöründeki ilk projesi olan Turkuaz İş Merkezi inşaatı, aynı zamanda yapılan ekstra maliyet analizleri ile sosyal sorumluluk projesi olma özelliği taşıyor” diye konuştu.
‘EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK GENÇLER YETİŞECEK’
10 yıllık birikime sahip Özel Esentepe İlköğretim Okulu’nu 2010 yılı Eylül ayı itibariyi ile bünyesine geçiren Cerrahi A.Ş.’nin Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023 şeref yılında, Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma ve 500 milyar dolar ihracat yapma hedefine katsı sağlayacak gençler yetiştirmeyi amaçladığını söyleyen Cemil Er, “604 öğrenciye eğitim veren Esentepe İlköğretim Okulu, 70’e yakın personeli ile okulun başarı oranı grafiğini süreli yükseltmeyi amaçlıyor. 2009-2010 öğretim yılında Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, SBS’de yüzde 100’lük bir başarı elde ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Elde edilen büyük başarı oranıyla birlikte 2009-2010 öğretim yılında Türkiye 8.’liği, 2008-2009 öğretim yılında ise Türkiye 14.’lüğü ile Türkiye’de ilk 100’e giren öğrenciler arasında da Esentepe farkını ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.
İBRAHİM BAŞCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.