Cem Coşkun Konya Selçuk'ta

Cem Coşkun Konya Selçuk'ta

Yerli rotasyonunda sıkıntı yaşayan Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi İstanbul BŞB takımından Cem Coşkun'u renklerine bağladı.

Yerli rotasyonunda sıkıntı yaşayan Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi İstanbul BŞB takımından Cem Coşkun'u renklerine bağladı. 4-5 numaralı mevkilerde oynayabilen 2.10'luk Cem'i Cengiz Karadağ'ın özellikle istediği öğrenildi

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi transfere doymuyor. Geçtiğimiz günlerde Tomas Delininkaitis'i renklerine bağlayan Selçuk Kartalları uzun oyuncu rotasyonunda çektiği sıkıntıyı Basketbol 2. liginde mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyeli oyuncu Cem Coşkun'u transfer ederek çözdü. Baş Antrenör Cengiz Karadağ'ın isteği üzerine transfer edilen Cem Coşkun 4 ve 5 numara mevkilerinde oynuyor. Cengiz Karadağ’ın uzun oyuncu rotasyonunda yaşadığı sıkıntıyı çözmek için geçen sezon Best Balıkesir Basketbol takımında birlikte olduğu Cem Coşkun'un transferini yönetimden özel olarak istediği öğrenildi. Başarılı oyuncu 2011-2012 sezonuna Torku Selçuk Üniversitesi’nde başlamış sezon ortasında ise Uşak Üniversitesi’ne transfer olmuştu. Cem Torku Selçuk Üniversitesi ile 15 maç çıkmış 4.1 sayı ve 2.2 ribaunt ortalaması elde etmişti.

FAYDALI OLACAKTIR

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan transferin hayırlı olmasını dilerken oyuncunun başarılı olacağına inandığını söyledi. Takımda Cem'in oynadığı bölgede bir sıkıntı olduğunu söyleyen Turhan, “Uzun rotasyonunda bir problemimiz vardı. Hocamız geçen sezon Best Balıkesir'de beraber çalıştı Cem ile. Takıma faydalı olacağını ve mutlaka alınması gerektiğini söyledi. Ben faydalı olacağına inanıyorum. Daha önce de Selçuk Üniversitesi forması giymiş bir oyuncu zaten” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Beko Basketbol Ligi'nin 8. haftasında oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Turhan, “Galatasaray maçı ile zorlu bir sürece girdik. Galatasaray mağlubiyetini unutmaya çalışıyoruz. Sonuçta Galatasaray'a yenildik. Önümüzde daha zor bir maç var. Elimizden geleni yapacağız. Umarım İstanbul'dan galibiyetle döneriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.