Çelik Nissan, kampanyalar sürüyor

Çelik Nissan, kampanyalar sürüyor

40 yıldır otomotiv sektörüne hizmet veren Çelik Motorlu Araçlar, Nissan Türkiye bayisi olarak Konya’da kampanyaya doymuyor.

Ekim ayına özel Konya bayiinde kampanya başlatan Çelik Nissan, ödemede sunduğu kolaylıkla gündeme geliyor. Kampanyalar hakkında Çelik Nissan Satış Müdürü Cüneyt Pala bilgi verdi. Araç satışlarının son birkaç aydır eskisi kadar zor olmadığını dile getiren Pala, seçilen araçların 15-20 gün içerisinde temin edilebildiğini belirtti. Pala, bu sürecin kâr alımından ihtiyaca göre araç alımına vatandaşları yönelttiğini de ifade ederken, kampanyalar dahilinde birçok vatandaşın kendilerine başvurduğunu söyledi.

whatsapp-image-2023-10-17-at-16-02-14.jpeg

TAKAS DESTEĞİ VE ÖDEME KOLAYLIĞI!

Tüm araçlarda geçerli ödeme kolaylıklarıyla cep dostu Çelik Nissan’ın ödeme seçeneklerinden bahseden Pala, takas desteğiyle müşterilere yardımcı olduklarını dile getirdi. Pala, kampanyaları şu şekilde açıkladı: “Tüm araçlarda geçerli olmak üzere 125 bin lira takas desteği indirimi; Nissan Juke modelinde ise 100 bin liraya varan takas desteği var. Desteklere alternatif olarak 125 bin lirayı yüzde 0 faizle kredi kartı ödeme imkânı sunuyoruz. Alacağınız kredi miktarına bağlı olarak değişen düşük indirimli kredi fırsatlarımızdan da bayimize gelerek bilgi alabilir; en hızlı şekilde fırsatlardan yararlanabilirsiniz.”

whatsapp-image-2023-10-17-at-16-02-13.jpeg

MÜHENDİSLİK HARİKASINDAN MÜHENDİS İNİDİRİMİ!

Qashqai ve X_Trail modellerinin hem standart benzinli hem de tam elektrikli ve şarj edilmeyen e-POWER teknolojisine sahip olduğunu dile getiren Pala, bu araçlarla menzil kaygısı gütmeden daha verimli ve yüksek performanslı bir yol deneyiminin elde edilebileceğini aktardı. e-POWER teknolojisine sahip araçlardaki fırsatları da bildiren Pala, mühendislik harikası araçlarda mühendislere özel indirimin bulunduğuna işaret ederek, “e-POWER modelimiz bir mühendislik harikası! Bu araçlarımıza özel, mühendislere bir kampanya sunduk. Kampanyamız dahilinde 30 bin lira mühendis indirimi var.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.