Çare kendinsin!

Çare kendinsin!

Konyaspor, ligin en önemli maçında Eskişehirsporu konuk ediyor. Yeşil-beyazlıların kendi göbeklerini kendilerinin kesmesi için son fırsat. Karşılaşma saat 20.00de başlayacak. Maçın hakemi Bülent Yıldırım

Konyaspor, ligin en zor haftasında Eskişehirspor’u evinde konuk ediyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede yeşil-beyazlıların  bu maçtan alacakları 3 puan kümede kalmak için son derece önem arzediyor. Futbolcular kendilerini tehlikeye sokmak istemiyor. B planı olmayan Konyaspor’da hedef kesinlikle galibiyet. İki takım adına da çok önem taşıyan bugünkü karşılaşma, hem Konyaspor hem de konuk Eskişehirspor adına ligde var olma savaşı olacak. Kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor maçında puan kaybı istemeyen yeşil-beyazlılar da morallerin çok iyi olduğu ve futbolcuların da galibiyete şartlandığı belirtildi. Çok ince hesapların yapıldığı ligde puanlar adeta aslanın ağzında. Hacettepe ve Kocaelispor’dan sonra düşen üçüncü takım olmayı istemeyen Konyaspor, bugünkü maça yüzde yüz galibiyet hesapları ile çıkacak.

KARTAL’IN MUHTEMEL İLK 11’İ
Hafta içinde Biletx gişelerinden satışa sunulan biletlere büyük ilgi olduğu ve dev maçın kapalı gişe oynanmasının beklendiği belirtildi. Geçtiğimiz hafta sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunda Bursa’dan eli boş dönen yeşil-beyazlılar, düşme hattındaki rakibi Eskişehirspor’a ise şans vermek istemiyor. Maça, sakatlıkları süren Koray, Caner, Eren ve Serhat Akyüz’den yoksun bir kadroyla çıkacak olan Konyaspor’da, cezası biten; Ayman, Veysel ve Bülent Bölükbaşı ise teknik heyetin görev vermesi durumunda zorlu maçta ter dökecekler. Pazartesi gününden bu yana  kendi tesislerinde kampa giren ve kritik maça yoğun bir şekilde hazırlanan ekibimizde, futbolcuların hırslı ve moralli oldukları belirtilirken, camiada da galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor. Teknik Direktör Giray Bulak’ın takımını şu 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor. Oğuzhan,  Milos, Kratochvil, Ömer, İsmail Güldüren- Bülent, Ayman, Mustafa Er, Cihan- Serhat Akın, Veysel.
ESKİŞEHİRSPOR İLE  4.RANDEVU
Konyaspor, Turkcell Süper Lig’in 32.haftasında konuk edeceği Eskişehirspor ile Turkcell Süper Lig’deki dördüncü maçına çıkacak. Oynanan üç maçtan ikisi temsilcimizin galibiyetiyle, biri ise beraberlikle sona erdi. Konyaspor ile Eskişehirspor arasındaki Turkcell Süper Lig’deki rekabet 1988-89 sezonunda başladı. Sezonun 12.haftasında oynanan maçı takımımız 2-1 kazanırken, 31.haftada oynanan rövanşın galibi 2-0’lık sonuçla yine Konyaspor oldu. 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Eskişehir’de oynanan karşılaşma golsüz sona ermişti.
Öte yandan, kırmızı-siyahlı yönetimin futbolculara 300 Bin TL ödeme yapması moral olurken, Es-Es’in kaleci İvesa ve kart cezalısı Emre Toraman dışında önemli bir eksiği bulunmuyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın temsilcimiz karşısına takımını şu 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.. Sinan- Koray, Nadareviç, El Saka, Sezgin- Bülent, Emre Toraman, Engin, Bülent Kocabey- Youla, Batuhan. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak ve saat 20.00’da başlayacak maçı FIFA kokartlı hakemlerden Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma Dıgıturk’ten naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.