Çapanoğlu: İyi maç oldu

Çapanoğlu: İyi maç oldu

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, Aynı şehrin iki takımı arasındaki güzel bir maç izledik.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu maç sonunda yaptığı açıklamada, “Aynı şehrin iki takımı arasındaki güzel bir maç izledik. İnşallah bizler kadar izleyenlerde zevk almıştır. Kupada bizim adımıza varılması gereken bir nokta yoktu. Bugün sahada ligde oynatamadığımız oyuncular vardı. Güzel bir maç ve sonuç oldu. Hepsini tebrik ediyorum.” Çapanoğlu oyuncularının aşırı hırslı olmasıyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise şu cevabı verdi, “Maç öncesi yaptığımız konuşmada öncelikli olarak iki tarafında sakatlık olmadan maçı tamamlaması yönündeydi.  Özel bir gayret göstermelerini istemedik. Sonuçta kardeş takımların mücadelesi. Ancak böyle anlaşıldıysa ben oyuncularım adına özür dilerim”

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise alınan farklı mağlubiyet ardından yaptığı açıklamada, “Bu gün sahada daha çok ligde forma şansı vermediğimiz oyunculara yer verdik. Genç oyuncularımıza güvendik. Güvenmeye de devam edeceğiz. Ancak yinede böyle bir sonuç beklemiyorduk. Konyaspor için önemli olan ligde göstereceği performanstır. Devre arası kampımızı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya daha hazır bir şekilde girmeye çalışacağız.” dedi. Bu arada alınan kötü sonuç ardından Özdemir yaptığı basın açıklamasında soru kabul etmedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.