Cansuyu Derneği Gazze’de yetim gençlerin yüzünü güldürdü

Cansuyu Derneği Gazze’de yetim gençlerin yüzünü güldürdü

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başlatmış olduğu yeni projesi ile Filistinli gençlerin yüzünü güldürecek.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başlatmış olduğu yeni projesi ile Filistinli gençlerin yüzünü güldürecek. Başlatılan proje ile  kimsesi olmayan yetim çiftin ev eşyasından düğün öncesi hazırlıklarına kadar birçok ihtiyacı karşılanacak. Cansuyu ekipleri, gençlerin yüzünün gülmesine vesile olacak . Başlatılan proje ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, “Yetim projesi Cansuyu Derneğimizin üzerinde durduğu en hassas konuların başında geliyor. Hayırsever sponsorlarımızın desteği ile binlerce yetim kardeşimizin aylık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu projemiz kapsamında Konya temsilciliğimizin ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yetim gençlerimize yuva kurmasına destek olacağız” dedi.

adsiz-001.jpg

BİR DÜGÜN PAKETİ BEDELİ 3 BİN DOLAR

Gazze’de gerçekleştirilecek bir düğün masrafını 3 bin dolar olduğunu ifade eden Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, daha sonra şunları kaydetti: Yetim projesi Cansuyu Derneğimizin üzerinde durduğu en hassas konuların başında geliyor. Hayırsever sponsorlarımızın desteği ile binlerce yetim kardeşimizin aylık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu projemiz kapsamında Konyalı hayır sever vatandaşlarımızın katkılarıyla gazelli yetim kardeşlerimizin düğünlerini gerçekleştireceğiz. Bir düğün masrafını en asgari düzeyde oluşturmaya çalıştıkça tabi burada düğünden kastımız sadece düğün merasimlerini yapmak değil ev eşyalarının tümünü alıyoruz bir evin ev olabilmesi için ihtiyaçları nelerse onları karşılıyoruz. Tüm dünyanında bildiği üzere Gazze yıllardır İsrail’in ablukası altında dolayısı ile bazı eşyam fiyatları çok daha pahalı oluyor o yüzden masrafları en asgari düzeyde tutarak gerçekleştirildiğimiz bir düğünün bir ev kurmanın bedeli 3 bin dolar.”

YETİMLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRECEĞİZ

Cansuyu derneği olarak dünyanın her yerinde yardım çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Tozan, son olarak şöyle konuştu: “Konya çok bereketli bir şehir, esnaflarımız, bağışçı kardeşlerimiz her zaman ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımcı olmak için elinden geleni yaparlar. Nereye bir yardım kampanyası başlatılırsa bunun altından Konya çıkmaktadır. Bu başlatmış olduğumuz düğün paketi projesi ile Filistinli yetim bir kardeşimizin yuvasını kurduk elhamdülillah. inşallah bu proje ile hem ülkemizde hem Filistin’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde ki ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzlerinin bir nebze gülmesine vesile olacağız inşallah.”

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.