Büyük değişim talebi var

Büyük değişim talebi var

Partisinin Antalya belediye başkan adaylarını tanıtan Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, hal esnafı ile de bir araya geldi

Yerel seçimler kapsamında Antalya’ya gelen Saadet Lideri Karamollaoğlu, ilk olarak partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım programına katıldı. Daha sonra Karamollaoğlu, sebze ve meyvede yaşanan artış nedeni ile iktidarın hedef tahtasına koyduğu hal esnafı ile bir araya geldi. Ziyarette Karamollaoğlu, “İktidar üreticiyi desteklemek yerine onunla rekabete giriyor. Kendi yanlışını görmek yerine bütün sıkıntıların sebebi sanki üretici ve pazar esnafıymış gibi göstermeye çalışıyor” dedi.

Biz çok kere söyledik ‘ittifaklarda yokuz’ diye. Ama hâlâ ısrar ile bu ithamlarını her yerde söylüyorlar. Bizim meselemiz yerel yönetimlerde yaşanan sıkıntıların çözülmesidir.

SORUNLARI ÇÖZMEK YERİNE DAHA DA BÜYÜTTÜLER

Ülkedeki tüm kesimlerin bir değişim talebi içinde olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, “Bunun nedeni de iktidar, ülkedeki sorunları çözmek yerine daha da büyüttü. Adalet, ekonomi, dış politika, eğitim tam bir karmaşa haline geldi. Bu nedenle seçimlerde millet bu konuda iktidara bir uyarı yapabilir. Ama eğer iktidara yine destek gelirse bugüne kadar yaşadığımız sıkıntıları 31 Mart’tan sonra misliyle görürüz. Çünkü ‘biz ne yapsak kimse ses çıkarmıyor’ diyecekler” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, “Seçimler demokrasinin gereğidir. Ama bu tıpkı gladyatörlerin yaptığı gibi bir kavgaya dönmemelidir” dedi.

“SEÇİMLERİ KAVGAYA DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR”

Kim kazanırsa kaybedenler onu tebrik eder. Çünkü o milletin iradesidir. Ama iktidar partisi bu seçimlerde kamplaştırma ve kutuplaştırmayı kendi iktidarları için olmazsa olmaz bir şart olarak görüyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Antalya’da bir dizi program gerçekleştirdi. Kente gelen Karamollaoğlu, ayağının tozuyla partisinin Antalya belediye başkan adaylarının tanıtım programına katıldı.

SEÇİMLERİ KAVGAYA DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR

Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, “Seçimler demokrasinin gereğidir. Ama bu tıpkı gladyatörlerin yaptığı gibi bir kavgaya dönmemelidir. Kim kazanırsa kaybedenler onu tebrik eder. Çünkü o milletin iradesidir. Ama iktidar partisi bu seçimlerde kamplaştırma ve kutuplaştırmayı kendi iktidarları için olmazsa olmaz bir şart olarak görüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.