Buruk sevinç!

Buruk sevinç!

Pazar günü deplasmanda Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Torku Konyaspor'da moraller bozuldu. Yeşil-beyazlı camia özellikle maçın hakeminin kendisine yapılan saldırının ardından değiştiğini ve bunun etkisinde kalarak ters kararlar verdiğinin altı çizdi

Torku Konyaspor’da, son dakika da kaçırılan galibiyetin üzüntüsü hakim.. Samsun deplasmanında, Ars’ın 25. dakikada attığı penaltı golüyle öne geçmesine karşın bunu uzatma dakikalarına kadar koruyan, ancak uzatmalarına son dakikasında yediği golle 3 puandan olan Kartallar, 24. haftayı 33 puanla 10. sırada kapattı. Devre arasında yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısında çıkışa geçerek tehlike hattından sıyrılmayı amaçlayan rakibi karşısında iyi mücadele eden, ancak bir taraftarın elinde kesici aletle saha içerisine girmesi ve kendisine saldırmasının ardından değişen hakemin verdiği ters kararlarla beraberliğe razı olan Torku Konyaspor, maçın ardından karayoluyla Konya’ya döndü. Samsun karşısında birde net penaltısı verilmeyen ve hakemin yarattığı faul sonucu kalesinde golü gören Kartallar, Cumartesi günü iç sahada oynanacak Boluspor maçının hazırlıklarına dün ara vermeden başladılar. Torku Konyaspor’da, sakat olan Şenol’un tedavisi sürüyor. Geçtiğimiz hafta kasığından ameliyat olan Ali Dere ise, rahatsızlığının geçmesi ve dinlenmenin ardından kendisi için hazırlanacak program dahilinde çalışmalara başlayacak. 

Torku Konyaspor’un, devre arasında Hollanda’dan transfer ettiği Ars, Samsun maçını da boş geçmedi ve attığı golle, 4 maçta 6 gole ulaştı. İlk kez forma giydiği Adana Demirspor maçında 3 gol birden atan Ars, ardından Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve bu hafta da Samsunspor filelerini havalandırdı. Konyaspor’un en golcü futbolcusu ise, 8 golle Erdal Kılıçaslan.. Neca, 5 golle üçüncü sırada yer almakta.

HAKEM KARARIYLA PUAN KAYBETTİK

Samsunspor karşısında skor avantajını yakaladıklarını ve maçı kazanmaya çok yaklaştıklarını söyleyen Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Recep Aydın, özellikle maçın ikinci yarısında hakem Volkan Bayarslan'ın tüm takdir haklarını ve kararlarını ev sahibi takım lehine kullandığını ve uzatma dakikalarında gelen golle çok önemi bir 2 puan kaybettiklerini bildirdi. 'Sezon başından bu yana hakem hatalarının yaşandığı pek çok maç yaşadık ama hiç bu kadar ezildiğimizi ve canımızın yandığını hatırlamıyorum' sözleriyle değerlendirmesine başlayan  Recep Aydın, "Zor bir maçta ilk yarı golü bulup öne geçtikten sonra farkı açma adına ilk yarıda çok pozisyonumuz vardı. Ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarı ise rüzgar bir anda tersine döndü. Hakem Volkan Bayarslan tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Faullerimizi vermedi, net bir penaltımızda oyna kararı verdi. Sahaya girip kendisine bıçakla saldıran taraftarın olayından sonra oyunun hakimiyetini kaybetti. Herkesin gördüğü ve birşeyin olmadığı harekette faulu verdi ve uzatma dakikalarında yediğimiz golle 3 puana çok yakın olduğumuz maçtan beraberlikle ayrıldık. Bu 1 puana sevinemiyoruz. Çünkü çok iyi mücadele ettik ve hakkımızı alamadık. Sezon başından bu yana hiç bu kadar hakem hatalarıyla ezildiğimiz maçı hatırlamıyorum. Biz kimseden tolerans istemiyoruz. Sadece gördüklerini çalsınlar ve bıraksınlar sonucu saha içerisinde mücadele eden oyuncular belirlesin. Her şeye rağmen mücadelemize devam ediyoruz. Hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.