Bursaspor Taraftarları, Yüzde 10 İndirimli Elektrik Kullanacak

Bursaspor Taraftarları, Yüzde 10 İndirimli Elektrik Kullanacak

Bursaspor Kulübü ile Bisen Elektrik arasında imzalanan protokol gereği, elektriğini Bursaspor Elektrik’ten sağlayan yeşil-beyazlı taraftarlara yüzde 10 daha ucuz elektrik hizmeti verilecek. Bursaspor Kulübü ise 35 bin aboneye ulaşması halinde...

Bursaspor Kulübü ile Bisen Elektrik arasında imzalanan protokol gereği, elektriğini Bursaspor Elektrik’ten sağlayan yeşil-beyazlı taraftarlara yüzde 10 daha ucuz elektrik hizmeti verilecek. Bursaspor Kulübü ise 35 bin aboneye ulaşması halinde yıl sonuna kadar 4 milyon TL gelir elde edecek.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, uygulama hakkında bilgi verildi. Bursaspor Kulübü Ar-Ge Grubu Başkanı Kemal Güler, taraftarların hem kulüplerine hem de kendi bütçelerine büyük fayda sağlayacak bu fırsattan yararlanmalarını istedi.

ALPARSLAN: YÜZDE 10 ELEKTRİK İNDİRİMİNİ DE KULÜBÜNE BIRAKABİLİR

Bisen Elektrik İcra Kurulu Başkanı Mesut Alparslan, aylık 135 TL elektrik faturası ödeyen her Bursasporlunun bu projeden yararlanabileceğini dile getirdi. Elektrik faturasının üzerine bir ilave gelmediğini, hem taraftarın hem de kulübün kazanacağını vurguladı. Taraftarın, ‘ben artık faturamı Bursaspor elektrikten istiyorum’ demesi ile kulübün artı kazanç sağlayacağını, ayrıca kendisi için yüzde 10 elektrik indiriminin de istediği kısmını gönüllü olarak kulübe bırakabileceğini ifade etti.

AKINOĞLU: 4 MİLYON TL KALICA GELİR ELDE EDECEĞİZ

Bursaspor Kulübü Gelirler ve Reklamlardan Sorumlu Asbaşkanı Nihat Akınoğlu ise yapılan 2 yıllık anlaşma ile taraftarın ucuz elektrik kullanmasının yanında kulübün de önemli bir gelir elde edeceğini vurguladı. Akınoğlu, Bursa’da 35 bin aboneye ulaşmaları halinde 4 milyon TL kalıcı gelir elde edileceğini kaydetti.

NASIL FAYDALANILACAK?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan düzenleme ile ayda 135 TL elektrik faturası ödeyen tüketiciler, elektriğini istediği şirketten tedarik edebiliyor yani serbest tüketici niteliği kazanıyor. Serbest tüketici olma hakkına sahip tüm taraftarlar, faturaları ile birlikte Bursastore’lara gelerek ya da Türkiye’nin her yerinden 0212 344 0 212 çağrı merkezini arayarak indirimli elektrik fırsatından yararlanabilir.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.