Bursaspor, Hazırlık Maçlarında Umut Vermedi

Bursaspor, Hazırlık Maçlarında Umut Vermedi

Yeni sezona Galatasaray maçı ile başlayacak olan Bursaspor, hazırlık maçlarında bekleneni veremedi. Oynadığı 5 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım, Galatasaray maçı öncesi umut vermedi. Sezon...

Yeni sezona Galatasaray maçı ile başlayacak olan Bursaspor, hazırlık maçlarında bekleneni veremedi. Oynadığı 5 karşılaşmadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım, Galatasaray maçı öncesi umut vermedi.

Sezon öncesi UEFA Avrupa Ligi'ne şok bir şekilde veda eden yeşil beyazlılar, Avusturya kampında moral bozukluğunu üzerinden atıp lige konsantre olmaya çalıştı. 10 Ağustos tarihinde Slovenya’da Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçı da golsüz sona erdi.

Slovenya’da 15 gün kalıp birçok hazırlık maçı planlayan Bursaspor, konaklama sıkıntıları nedeniyle kampı yarıda keserek Trabzon’a döndü ve Trabzonspor ile bir hazırlık maçı yaptı. 15 Ağustos’ta Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan mücadelede de gol sesi çıkmadı.

Bu maçın ardından Bursa’ya dönen yeşil beyazlı takım, Özlüce Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürdü. 20 Ağustos tarihinde Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor ile hazırlık maçı oynadı ve karşılaşmayı, Enes, Ozan İpek, Volkan Şen, Ertuğrul ve Fernandao’un golleri ile 5-1 kazandı.

Sonraki gün yine Vakıfköy Tesisleri’nde Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'la oynanan hazırlık maçı da farklı şekilde yeşil beyazlı takımın lehine sonuçlandı. Karşılaşma, Furkan, Volkan Şen (2) ve Traore’nin golleri ile 4-1 tamamlandı.

Bursaspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesi son provasını ise Atatürk Stadı’nda yaptı. PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaşan Bursaspor, İbrahim Öztürk’ün kendi kalesine attığı golle mağlup oldu. Orhangazi ve Bandırmaspor maçlarında toparlanmış görüntüsü çizen Bursaspor, Galatasaray maçını kazanarak, UEFA Avrupa Ligi ve hazırlık maçlarında üzdüğü taraftarını sevindirmek ve yeni sezona da galibiyetle başlamak istiyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.