Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Bir Forvet Alacağız İlk Etapta

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Bir Forvet Alacağız İlk Etapta

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Şanlıurfaspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Hazırlık maçlarının eksikleri görmek için iyi bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Bölükbaşı, transfer...

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Şanlıurfaspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçlarının eksikleri görmek için iyi bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Bölükbaşı, transfer konusunda ise, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Şanlıurfaspor’a yenilmelerine rağmen iyi bir hazırlık maçı olduğunu anlatan Bölükbaşı, "Esas maç önümüzdeki hafta Galatasaray maçı. İnşallah orada bu hataları yapmasınlar. Ben hocama, teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçında 3 puan hedefliyoruz ve o üç puanı alabilecek güçteyiz. İyi başlangıç yapmak istiyoruz. Karşımızda Galatasaray var. Yılların deneyimi, şampiyonu, iyi bir takım. Ama çocuklar çalışacaklar, mücadele edecekler ben inanıyorum iyi olacak." diye konuştu.

"BRIAND BİZİ TERS KÖŞEYE YATIRDI"

Transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine de Başkan Recep Bölükbaşı, "Briand bizi ters köşeye yatırdı. Biz ona bu kadar müsamaha gösterdik, sözüne inandık. Daha sonra internete düşünce merajerlerini aradım. Onların da haberlerinin olmadığını ifade ettiler. Son bir saatte hanımının da haberi olmuş sözde, ne diyelim hoş olmadı. Beklentimiz vardı, çok iyi görüşmemiz vardı, onu bir gün burada misafir etmiştik. Olmadı ama A’dan sonra B alternatiflerimizde var. Hocamızla dün akşam bir toplantı yaptık. Pazartesi tekrar görüşeceğiz, bir forvet alacağız ilk etapta. Hocamızın isteği doğrultusunda transferler devam edecek." şeklinde konuştu.

TAKIMDAKİ YABANCILAR

Takımda bazı yabancıları ise en az zararla göndermek istediklerini ifade eden Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, şunları söyledi: "Takımdan Pinto ve Colin Kazım'ı gönderdik. Pinto herhangi bir ücret almadan bedavaya gitti. Kazım gitti. Onun için de 7-8 menajerle görüştük Avrupa’da İngiltere’de. Ancak kötü bir kariyeri olduğunu ifade ettiler. Yüzde otuzunu biz ödedik. 300 binini biz ödeyeceğiz. Bu yıl kiralık ondan sonra iki yılı daha var, beğenirlerse oraya transfer olacak. Onun dışında Bangura var, 31 Ağustos’ta onun sözleşmesi bitiyor. O da önümüzdeki hafta gelecek. Onunla da görüşüp yollarımızı ayırmak istiyoruz. Onun dışında Taiwo ve Frey ile Civelli var. Şu ana kadar menajerleriyle görüştük, yetki de verdik. Kendileriyle de görüştük, hoca da görüştü. Bekliyoruz, transfer 1 Eylül'e kadar devam ediyor. Kulüp bulurlarsa gidecekler, olmazsa kalacaklar. Hocamızın isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.