Bursa'da Timsah Arena'ya Parayı Verenin Adı Konulacak

Bursa'da Timsah Arena'ya Parayı Verenin Adı Konulacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile basının karşısına geçen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Passolig kartın bundan böyle ulaşımda Bukart yerine kullanılacağını söyledi. Recep Altepe ise, yeni stadın ne zaman hizmete...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile basının karşısına geçen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Passolig kartın bundan böyle ulaşımda Bukart yerine kullanılacağını söyledi. Recep Altepe ise, yeni stadın ne zaman hizmete gireceği yönündeki soruya, "Bittiği zaman açılacak, stadın adı da parayı kim verirse onun adı olacak." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Reklam ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkanı Nihat Akınoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Passo Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, passolig uygulamasına ligin ilk haftasında Galatasaray maçı ile başladıklarını hatırlattı. Bir takım sıkıntılar yaşandığını ancak bunların geride kalacağına inandığını vurgulayan Bölükbaşı, passoligin statlarda bir alışkanlık haline geleceğini ifade etti. Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, kendilerine her zaman destek çıktığını belirterek, Altepe'ye teşekkür etti.

'50-60 TRİLYONA YAKIN GELİR ELDE EDEBİLİRİZ'

Ulaşımda kullanılan Bukart ile passoligin entegre edilmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin olumlu yaklaşımı olduğunu belirten Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Bu projenin hayata geçirilmesi için olmazsa olmaz sayın belediye başkanımızın bunu kabul etmesiydi. Kabul gördü, Bursaspor şuana kadar bin 200 ulaşım kartı var. Passoligi buna entegre ettiğimizde bu rakamı bin 500'e çıkarttığımızda Bursaspor'a çok ciddi bir kalıcı gelir sağlayabiliriz.

Çok avantajlı her alanda kullanılacak bir kart. Sanırım 50-60 trilyona yakın Bursaspor her yıl gelir elde edecektir. Bursaspor bu gelirlerle çok daha kaliteli oyuncular alarak, alt yapıya daha iyi katkı yaparak Bursaspor'un Türkiye'de çok daha önde bir kulüp olmasını sağlayacaktır."

'TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN'

Taraftarların kendilerini yalnız bırakmasını isteyen Bölükbaşı, "3-4 maç sonra daha iyi olacaktır. Çünkü görüyorum. Ne olur biraz daha sabır. Taraftarlarımızı maçlara gelmesini rica ediyorum. biz elimizden geleni yapıyoruz, taraftarımız da elinden geleni yapsın. Bizi yalnız bırakmasınlar. Zirvede bir Bursaspor olmasını istiyorsak hep beraber olmamız gerekiyor." diye konuştu.

HALİSDEMİR: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ TARAFTAR KART PROGRAMI

Passo Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir ise passolig kart hakkında bilgi verdi. Kartın Bursaspor taraftarlarına 20 liradan sunulduğunu belirten Halisdemir, şunları dile getirdi:

"Büyük bir kısmı Bursaspor'a kalıyor. Taraftarlarımız ise 20 TL'nin üzerindeki indirimi hemen kazanıyorlar. Akaryakıtta, alışverişte kullanılabilecek. Taraftarımız verdiği ucuz bedelin çok daha fazlasını ilk anda geri alıyor. Yalnızca alışverişte geçen kartların fiyatlarına bakıldığında yıllık 75 TL bedelleri vardır. Bursaspor kartı ise dünyanın bütün ATM'lerinde geçen bir kart veriyor, stadyumda ve ulaşımda geçerliliği var.

Dünyanın en gelişmiş taraftar kart programı en ucuz fiyata sunuluyor. Ulaşım ve alışverişte geçiyor olması, sadece stada gelenlerin değil, gitmeyenlerin de almasını sağlayacak bir özellik. Bir Bursalı maça gitmese bile bir kart alarak hem kendisi hem de kulübüne katkı sağlayacak."

GÜNEŞ: KÖTÜ BAŞLADIK, MORALİMİZ BOZULDU AMA İYİ OLACAĞIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de Büyükşehir Belediye Başkanı'nın her zaman Bursaspor'un yanında bulunması sebebiyle Recep Altepe'ye teşekkür etti.

Güneş, "Bu bizim biraz daha sorumluluğumuzu artırıyor. Biz lige kötü başladık. Biraz moralimiz de bozuldu ama biz iyi bir takımız, daha da iyi olacağız. Bunun iyi olması için belediye başkanımız bize destek oluyor, zaman ayırıyor. O yüzden sorumluluğumuzun daha fazla olduğunu düşünüyorum." diyerek, şunları söyledi:

"Oyuncularımızla sabah da birlikteydik. Biraz daha sorumluluk almamız gerektiğini düşünüyorum. Sadece Bursa'nın sporda kalkınması değil, aynı zamanda ülke futbolunun kalkınmasına da yatırım yapılmış oluyor. Passoligin de hala anlaşılamadığını düşünüyorum."

Passoligin taraftarlara da değer katacağını belirten Güneş, "Tribünde iyi bir şekilde oturun, takımını destekleyen taraftarlar içinde iyi bir şey olacaktır. Passalog ile daha iyi bir lig bekliyorum. Bununla maça gelen taraftar profilinin de değişeceğine inanıyorum. Ona uygun bir takım oluşturmak için çalışacağız. Bu sorumluluğu da ben üzerime alıyorum. Şuna inanın takımımız o seviye gelmemiştir ama onun ilk tohumlarını bu şekilde atacağız. Yatırım yapmadan başarı gelmez." şeklinde konuştu.

ALTEPE: ŞENOL HOCAM RAHAT OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursaspor'un sadece Türkiye'de değil Avrupa'da ve dünyada marka olmasını arzu ettiklerini dile getirdi. Altepe, şunları ifade etti:

"Şenol hocam rahat olsun, çok acil şeyleri yaparız. Biz her geçen gün üst üstüne koyduğumuzu, hedefine emin adımlarla yürüdüğünü görelim. Herkes işini en iyi şekilde yapsın yeter ki. Bu yapılan çalışmalar da Bursaspor'un alt yapısın güzlendirecek, güçlü bir bütçesi olan bir kulübü oluşturmak hedefimiz, o yüzden herkese görev düşüyor."

Bursaspor'un mali yönden Türkiye'nin en güçlü takımı olmasını istediklerini kaydeden Altepe, "Bu kartın sayısı arttıkça Bursaspor'un geliri artacak. Bu kart her yerde kullanılacak. Ulaşımda da kullanılacak. Alışverişlerinizde de kullanın. Gerçek anlamda Bursalı olduğunuzu gösterin. Bursa'ya sahip çıkacak sadece Bursa var. Başka şehirde çok yok. Bursalıların başta Bursa'ya ve Bursaspor'a sahip çıkması gerekiyor. Sahip çıktığını da kart alarak göstermesi lazım. Bur Bursa'nın geleceği, Bursaspor'un geleceği demek, bu bizim onurumuz demek. Herkes Bursaspor'a sahip çıksın. Bir şey yapamayanlar da dua etsinler, o dualarla şampiyon olduk, yine oluruz." dedi.

'STAT BİTTİĞİ GÜN AÇILACAK, PARAYI VERENİN ADINI VERECEĞİZ'

Altepe, bir gazetecinin, 'Yeni stadyum ne zaman hizmete girecek?' şeklindeki sorusuna ise "Bu konuda heyecanı olmayan belediye başkanı böyle bir şeye kalkışmaz. Avrupa'da bir stadın başlaması bile 4 yıl sürüyor. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nu gördük. O estetiği görünce Bursa'ya uygulayalım dedik. Şuanda yaptığımız çatı ondan da üstün oldu." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Bursa'nın tarihinde yapılan en büyük inşaat, modern bir tesis. Türkiye standartlarının çok üstünde. Günü gününe yüklenici firmaya ödeme yapıyoruz. Hedefimiz biran önce bitsin. Yılbaşından sonra ilk aylarda bitmiş olacak. Güzel bir açılış yapmak, Bursaspor'un gelir kazandığını görmek en büyük heyecanımız.

Galatasaray, Muslera'yı, Sneijder'ı alıyor öyle başarı yakalıyor. En iyileri alırsanız, en kaliteli olursunuz. Bunun için güç gerekiyor. Bizlerde bunu oluşturmayı istiyoruz. Stadın ismi ne olacak diye soruluyor. Biz de kim parayı verirse onun ismini koyacağız. Bursaspor'un stadının ismi en çok parayı verenin olacak. Her yerde böyle oluyor. 'Stat ne zaman açılacak?' deniliyor. Stat bittiği gün açılacak."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.