Bursa Ve Yalova'lı Yatırımcılara Özel Finans Semineri

Bursa Ve Yalova'lı Yatırımcılara Özel Finans Semineri

Birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları, banka ve aracı kurumların düzenlediği eğitim seminerlerine büyük ilgi gösteriyor. Eğitimler aracılığıyla, değişen ekonomik koşullarda doğru stratejiyle hareket...

Birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları, banka ve aracı kurumların düzenlediği eğitim seminerlerine büyük ilgi gösteriyor. Eğitimler aracılığıyla, değişen ekonomik koşullarda doğru stratejiyle hareket etmek isteyen yatırımcılar, uzmanlarla bir araya gelme ve piyasa hakkında görüş alma şansına sahip oluyor.

Uluslararası aracı kurumun 21 Ağustos 2014'de Bursa Hilton Hotel, 22 Ağustos 2014'de Yalova Lova Hotel’de ücretsiz gerçekleştireceği finans ve yatırım eğitimi, piyasaların bilinçli değerlendirilmesi ve soru işaretlerinin giderilmesi açısından büyük bir önem taşıyor. Eğitim seminerlerinde siyasi gelişmelerinin piyasalara ve küresel ekonomiye etkileri, yatırım yapılabilecek emtialar, birikimleri değerlendirmenin kazançlı yöntemleri gibi önemli gündem maddeleri ele alınacak. Uluslararası Finans ve Emtia Uzmanı Ateşan Aybars ve Teknik Analist Halil Reçber’in katılımıyla düzenlenecek eğitim seminerlerinde; yatırım platformlarının kullanımı, altından dolara, petrolden Euro’ya kadar en kârlı yatırım araçları, teknik analiz ve risk yönetimi gibi konularda bilgi verilirken, soru- cevap bölümünde ise katılımcılar, piyasaya dair merak ettiği her şeye anında cevap bulabilecek.

Ücretsiz katılım ve ayrıntılı bilgi için www.xtb.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.