Bulak’a yakışmadı!

Bulak’a yakışmadı!

Konyaspordaki görevinden uzaklaştırılan Giray Bulak, bir radyo programında eteğindeki taşları dökerken, özellikle de basın sözcüsü Nadir Avcana yönelik suçlamaları hoş karşılanmadı

Konyaspor'un kapı önüne koyduğu Giray Bulak, olay yaratacak açıklamalar yaptı. Ulusal yayın yapan bir radyo programına katılan Bulak, Konyaspor yönetimini sert dille eleştirdi. Konyaspor’daki görevinden ayrılmak istemediğini ancak görevine son verildiğini sölyelen Bulak: “Açık yüreklilikle söylüyorum, Konyaspor’dan ayrılmadın görevden alındım. Son iki maç kala bir tekin adamın görevden alınması futbolu kimlerin yönettiğini bir göstergesi. İnsanların bazı beklentileri var, Konya’da hedef ligde kalmak ama iki hafta kala yönetim benimle yolları ayırma kararı aldı. Bunu nasıl anlatacaklar bilmiyorum. Ama sorun şu ben daha öncede Konya’dan ayrılmıştım, bu ayrılıktaysa rövanş alındı diye düşünüyorum. Ben Konya’ya gittiğimde huzursulk vardı ve o huzursuzluk bu günlere kadar geldi”

Türkiye’de hep teknik adamların suçlandığını söyleyen Bulak, Konyaspor yönetimini sert dille eleştirdi: “İki maç kala hocanın işine son vermek yanlış işlerin peşinde koşmak. Asıl sorun yöneticiler sorunu, yönetenler hatalı. Yedi aydır ödemeler askıda. Futbolcuna ödeme yapamıyorsun sorun yaşıyorsun peki bunu yapamayanlar nerde.”
PETROLCÜ TAKTİK VERİYOR
Bulak, Gençlirbirliği yenilgisi sonrası kendisini eleştiren Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan’ın “Mutlak puan ya da puanlar almamız gereken bir maçtı. Alınan sonuçta futbolcularımızın da hatası var. Ancak iyi oynadığımız maçta Teknik Direktör Giray Bulak'ın yanlış oyuncu değişikliği nedeniyle maçı kaybettik. 59. dakikada gol yedik, ancak teknik direktörümüz 61. dakikada, gol yollarındaki etkin ismimiz olan Serhat Akın'ı çıkartıp İsmail Güldüren'i aldı...” şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, “Bana taktik veren petrolcü bir arkadaş hiç futbolun yanından geçmemiş. Ama kırk yıldır futbolun içinden olan birine gazeteler aracılığıyla mesaj veriyor. Açıklamasını okuyunca güldüm yapacak başka bir şey yoktu. Ve o yöneticiyi tesislere sokmadım. Benim olduğum sürece tesislere giremez dedim. Ve tesislere sokmadım da. Daha sonra ben öyle bir şey söylemedim ama gazeteciler büyüttü dedi. İnsan söylediği sözün arkasında durmalı ama belli ki bugünler için o sözün arkasında durmuşlar.”
Giray Bulak’ın radyo programındaki konuşmaları, özellikle de Konyaspor basın sözcüsü Nadir Avcan’a yönelik suçlamaları Konya’da hoş karşılanmadı ve Konyaspor yönetimi tarafından tepkiyle karşılandı. Konyaspor yönetiminin ve basın sözcüsü Nadir Avcan’ın, bu konuda bir açıklama yapmaları bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum