Bu takımı hep birlikteSüper Lig’e taşıyacağız

Bu takımı hep birlikteSüper Lig’e taşıyacağız

Konyasporda lige galibiyetle başlamasının sevincini yaşanırken, gözler ikinci haftada oynanacak olan Kayseri Erciyes maçına çevrildi.

Gaziantep’te zor şartlarda kazanılan üç puanın mutluluğunun daha farklı olduğunu ifade eden takım kaptanı Tayfun Türkmen, “Kazanma hırsıyla ve inancıyla mücadele edip bunu başaran tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Daha yolun başındayız. Adım adım hep birlikte Konyaspor’u Turkcell Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

Maç öncesi birçok olumsuzlukla karşılaştıklarını söyleyen kaptan Tayfun Türkmen, “İnanılmaz sıcak bir hava vardı. Tabiki bu yalnız bizim için değil rakibimiz içinde geçerliydi. Buna bir de hocamızın cezası nedeniyle tribünde olması eklendi. Yeni bir takımız. Ligin ilk maçları her zaman için zordur. Ama her şeye rağmen mücadele anlamında elimizden geleni yaptık ve bizim için çok önemli olan bir galibiyet elde ettik. Kazanma adına hırsla ve inançla mücadele eden tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Lige başlarken ilk maçların ve başlangıçların önemine vurgu yapmıştım. Biz sezona iyi başladık. Bu galibiyet bizim kadar tüm şehir üzerinde de büyük bir moral olmuştur. İlk engel kayıpsız geçildi. Geride birbirinden önemli 33 maçımız var. Hafta hafta kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Kayseri Erciyesspor ile 31 Ağustos Pazartesi günü saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçı da galibiyetle tamamlayıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu maçta taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Hep birlikte Konyaspor’u eski günlerine taşıyacağız” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.