Bu maç su kaldırmaz!

Bu maç su kaldırmaz!

Torku Konyaspor'un bugün saat 18.00'de oynayacağı Gençlerbirliği maçı kaçmaz. Son 3 hafta da sıfır çeken Kartal'ın kazanmaktan başka çıkar yolu yok. Bugün oynanacak zorlu maçı Trabzon'dan Barış Şimşek yönetecek. Takımda moraller iyi

Torku Konyaspor, bugün Gençlerbirliği maçıyla bu sezon 3. kez taraftarları karşısına çıkacak. Parola: 3 puan. Atatürk stadında oynanacak maçta Trabzon bölgesinden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Mehmet Metin yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Kısal. Maçta Bülent Birincioğlu beşinci, Emre Yıldırım ise altıncı hakem olarak görev yapacak. Geride kalan 4 hafta da içi sahada Fenerbahçe’yi yenen ve Kasımpaşa'ya son dakika içerisinde yediği golle yenilen Torku Konyaspor, bugün taraftarların vereceği destekle Gençlerbirliği’ni yenerek son üç hafta da aldığı yenilgileri unutturmak amacında.

Gençlerbirliği karşılaşmasına yeni biri başlangıç olarak bakan Kartallar’da hazırlıklar taktik ağırlıklı idmanlarla tamamlandı ve futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa alındı. Takımda, önceki gün antrenmanda sakatlanan ve MR’ı çekilerek tedavisine başlanılan Ali Çamdalı dışında eksik yok. Maç eksiği olan Djama Compas’ın durumu bugün bugün belli olacak. Ancak, görev verilmesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Orta sahada Ali Çamdalı’nın yerinde ise muhtemelen Silva Ramos görev yapacak. Moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti.

Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Ali Turan, Kokaloviç, Selim Ay, Ergün Teber- İshak, Ramos- Ömer Ali (Djalma), Borek (Recep), Erdal- Gekas.

Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği bugün 16. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Barış Şimşek ise, Kartal’ın bu sezon iliki maçına çıkacak. Şimşek, ene son geçene sezon içi sahada oynanan ve Konyaspor’un 2-0 yenilgisiyle sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçında düdük çalmıştı. Torku Konyaspor-Gençlerbirliği maçının biletleri bugün biletx gişeleriyle birlikte stad gişelerinden de satılabilecek. Taraftarlara maçı kapalı tribünden 50, maraton tribünden 25, eski yeşil ve yeni yeşil tribünlerden 10, kale arkası tribünlerden de 5 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri de 10 TL olarak açıklandı.

SELİM AY: KÖTÜ GİDİŞE DUR DEME ZAMANI

Fenerbahçe galibiyetiyle başladıkları sezonda iyi oynadıkları 3 maçta puan alamadıklarını ve çok üzgün olduklarını belirten torku Konyaspor'un savunma oyuncusu Selim Ay, Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak kötü gidişlerine dur diyeceklerine inandıklarını söyledi. Gençlerbirliği ile bugün oynanacak karşılaşmanın kötü gidişe dur demek için çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Selim Ay, "Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Sezona ilk haftada içeride aldığımız güzel bir galibiyetle başlamıştık. Ondan sonra maç kazanamadık. Ama takım olarak kesinlikle bir karamsarlığa sahip değiliz. Maç kaybediyoruz, fakat gerçekten güzel oyun oynuyoruz. Şanssızlığımız mutlaka bir yerde dönecek. Bu da önümüzdeki ilk maç olan Gençlerbirliği mücadelesinde olacak. Kazanarak bir çıkış yakalamak ve moral bulmak istiyoruz. Daha sonra Torku Konyaspor'u daha üst sıralara taşıyacağımıza inanıyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.