Bu maç bizim hayati maçımız

Bu maç bizim hayati maçımız

Torku Konyaspor'da gözler yarın oynanacak karabük maçına çevrildi. Bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyleyen basın sözcüsü Güven Öten, “Bu maçta taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla görev düşüyor” dedi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Akhisar deplasmanında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ve bunu telafi etme adına sahamızda oynayacağımız Kardemir D.Ç.Karabükspor maçının büyük önem taşıdığını ifade ederken, taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu engeli kayıpsız geçeceklerine inandığını söyledi.

Ligdeki hedef maçlarından biri olan Akhisar Bld.Gençlik ve Spor karşılaşmasında takımın ilk yarıdaki iyi futbolunu ikinci yarıda tekrarlayamadığını belirten Öten, “Bizim adımıza kötü bir sonuç oldu. Kaybetmemiş olsaydık bizim için iyi bir sonuç olacaktı. Ama bu maçı unutmak zorundayız. Önümüzde Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynayacağımız önemli bir maç daha var. Sezon başından bu yana sahamızda oynadığımız maçlarda başarılı bir performansımız var. Bunu bizim için hayati önem taşıyan Kardemir D.Ç.Karabükspor karşılaşmasında da tekrarlamak istiyoruz. Takımımızda Elvis Kokalovic ve takım kaptanımız Erdinç Yavuz dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu maçta taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla görev düşüyor. Onların desteğiyle Kardemir D.Ç.Karabükspor maçını kayıpsız geçeceğimize inanıyoruz ve taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Akhisar Bld.Gençlik ve Spor maçının 71.dakikasında aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan ve bir günlük müşaade sonrası Konya’ya gelen takım kaptanımız Erdinç Yavuz’a yapılan sert harekete faul kararının bile verilmemesini hayretle takip ettiklerini ifade ederek, “Hava topuna çıkan oyuncunun amacının topla oynamak olmadığını maçı canlı veya sonradan izleyen herkes gördü ama görmeyenlerin başında maçın hakemi Süleyman Abay geldi. Bizim burada sevindiğimiz tek nokta takım kaptanımızın sağlık durumunun iyi olması. Sporcu sağlığının ön planda olmasının gerektiği bu tür durumlarda oyuncuların hırslarının önüne geçmesini, hakemlerimizin ise daha dikkatli davranmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.