"Bu bir ölüm kalım maçı değil"

"Bu bir ölüm kalım maçı değil"

Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Aydınspor karşısında galip gelmek istediklerini, ancak bu karşılaşmanın ölüm kalım maçı olmadığını söyledi.

Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Aydınspor karşısında galip gelmek istediklerini, ancak bu karşılaşmanın ölüm kalım maçı olmadığını söyledi.

Günbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında taşların yerine oturmaması nedeniyle Tokatspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldıklarını belirtti.

Ligin zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre transferler yaptıklarını ifade eden Günbaş, "Grubumuzdaki takımlar güçlü. İyi de transferler yaptılar. Biz de en az onlar kadar iyi oyuncular aldık. Futbolcuların uyumu zaman alacak. Ligin ilk haftasında deplasmandaki yenilgi bizim için sürpriz değil. Beraberlik de olabilirdi, ancak olmadı" diye konuştu.

Günbaş, ligde üst sıraları hedeflediklerini, Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebildikleri yere kadar gideceklerini dile getirdi.

Pazar günü Spor Toto 2. Lig'in ikinci haftasında Aydınspor 1923'ü konuk edeceklerini anımsatan Günbaş, "Aydınspor karşısında galip gelmek istiyoruz, ancak bu bir ölüm kalım maçı değil. Ligin henüz başı. Alınacak sonuçlar nedeniyle umutsuzluğa kapılmayalım. Taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.