Bu Bakkal'da herşey var

Bu Bakkal'da herşey var

Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi

“Takım savunma yönünü biraz daha geliştirdiği takdirde her takımdan puan alabilecek güce sahip. Kayserispor ile zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Ancak zoru başarmanın vereceği mutluluğu kazanarak yaşamak istiyoruz. Gekas sakatlığı nedeniyle dışarıda kalmış olabilir, şimdi iyi ve Kayserispor maçında sahada olacak.”

ZORU BAŞARACAĞIZ
Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal,"Daha çok yeniyiz. Takımla birlikte 3 antrenmana çıktık. Ama bakıldığında Torku Konyaspor'un hücum gücüyle ligde oynadığı her maçta gol attığını görüyoruz. Biraz daha savunma gücünü agresif hale getirebilirsek her takımdan puan alabilecek kapasiteye sahip olduğumuzu biliyoruz. Çok zor bir maça gidiyoruz. Zoru başarmak her zaman mutluluk verir. İnşallah biz bu zoru başarırız. Çünkü önemli bir süreçteyiz. İki maçımız var ve bizim için çok önemli. Sonrasında ligin ikinci yarısına hazırlanmak için vaktimiz olacak. Onun için bu iki maçı kazasız atlatıp ligin ikinci yarısına daha moralli hazırlanmak istiyoruz. Futbolcularımızda bizde bunun bilincindeyiz. Mücadele edeceğiz ve inşallah bu mücadelemizin karşılığını da en iyi şekilde alacağız" dedi.

OYUNCULARIM HIRSLI
Konyaspor'da bir kolej havasının olduğunun altını çizen, bundan da çok mutluluk duyduğunu ifade eden Mesut Bakkal, "Buna kesinlikle eminim. İnanılmaz derecede hırslı bir oyuncu grubuyla birlikteyim. Oyuncularım yapılan hataları kabul ediyorlar. Kompleksleri yok. Hatayı kabul etmek demek, doğruyu bulmak demek. Onun içinde bu coşkuyu daha iyi şekilde ortaya çıkaracaklarından hiç bir kuşkum yok. Ama ben şöyle söyleyeyim. Bir takımın kimliği, kişiliği olur. Kaybedebilirsiniz, kazanabilirsiniz, fakat coşkulu ve kimliği olan, istekli bir takım olmalısınız. Bunu meydana getirmek en büyük isteğimiz. Konyaspor futbol takımının da böyle bir kapasitesi var. Bizim amacımız da bu kapasiteyi ortaya çıkarmaktır. Tabi ki bu istek ve arzumuzu da el birliği ile yapacağız. Coşkunun ortaya çıkması için Konyaspor'u sevenlerin katkısını da yanımızda hissetmek istiyoruz.”
 

GEKAS'I OYNATACAĞIM
Konyaspor'un Yunanlı oyuncusu Gekas ile hiçbir sorununun olmadığını yineleyen ve sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen bu oyuncunun takım adına önemli bir isim olduğunu söyleyen yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, "Kendisini Kayserispor maçında oynatacağım. İki maç sakatlığı nedeniyle dışarıda kalmış olabilir. Ama bu oyuncuların oynama isteği, saha içerisinde bulunma isteği benim için çok önemli. Gekas oynamak ve takıma daha faydalı olmak istiyor. Çünkü, bu tip oyuncular oynadıkça ve gol attıkça daha verimli olurlar. Kendisi benimle çoğu şeyi paylaşıyor. Bu benim çok hoşuma gitti. Demek ki burada var olduğunu hissediyor. Var olduğunu hissettikçe de takıma faydalı olacaktır. Faydalı olan bir oyuncudur. Sadece bunu biraz daha arttırmak istiyor.Zaten onun içinde transfer edildi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.