Boluspor yenilgisi bize iyi bir ders oldu

Boluspor yenilgisi bize iyi bir ders oldu

Kızılcahamam ikinci etap kampını bugün Orduspor ile oynayacağı maçla tamamlayacak olan Konyaspor, dün sabah antrenmanında rejenerasyon (yenileme) çalışması yaptı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan rejenerasyon (yenileme) çalışmasında bir süredir takımdan ayrı kalan Kaue Da Silva ve Uğur Akdemir’de arkadaşları ile birlikte çalıştı. Dün sabahki yenileme antrenmanı 30 dakikalık koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleri ile tamamladı. Yapılan çalışmalardan bir hayli yorgun düşen oyuncular, istirahatlarına büyük önem verirken, oyuncuların kendilerine bu anlamda özen göstermesi hem teknik ekibi hem de yöneticileri sevindiriyor.

ÖZKARA: HER MAÇI CİDDİ OYNAMAK LAZIM
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Boluspor’a karşı alınan yenilginin temsilcimiz için iyi bir ders olduğunu belirterek, “Bizim gibi hedefli takımların her rakibi ciddiye alması ve buna göre oynaması lazım” dedi.
Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası’nda oynanan ve 3-2 yenilgimizle sona eren Boluspor maçını değerlendiren Özkara, “Adı üstünde hazırlık maçları ve eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Küçük ve dar bir sahada oynadık. Biz karşımızda daha farklı bir Boluspor bekliyorduk ve bunu da oyuncularımızla konuştuk. Ama sahaya çıkan çok genç bir rakip karşısında motivasyon eksikliği yaşadık. Rakibi ciddiye almadığınız zaman böyle kötü sonuçlarla karşılaşabiliyorsunuz. Kalemize dört kez geldiler, bunlardan üçü gol oldu. Bizim gibi hedefi çok büyük olan takımların her rakibi çok ciddiye alması ve oynaması lazım. Bu sonuç lig öncesi bizim için güzel bir ders oldu. Bu sahada bundan başka sonuçta olmazdı. Rakip çok genç, çok koşan, oynamaktan çok oynatmamayı düşünen bir anlayışla mücadele etti. Bizim için oyuncularımızın son durumlarını görme adına iyi bir fırsat oldu” diye konuştu. Özkara, ilerleyen dönemlerde takıma takviye yapılıp-yapılmayacağı konusunda soruya ise “Biz iyi takım yaptığımızı düşünüyoruz. Ama çalıştıkça ve hazırlık maçları oynadıkça eksik görülen mevkilere takviyeler olacaktır. Zaten bunu Yönetim Kurulumuz ile de konuştuk. Takıma baktığımızda bazı yerlerde çok sayıda oyuncu olmasına rağmen, bazı mevkilerde alternatif oyuncu, takımın sahadaki seviyesini düşürmeyecek, takımı ateşleyecek oyunculara ihtiyacımız var” cevabını verdi.
KIZILCAHAMAM CUP’TA RAKİP ORDUSPOR
Konyaspor, ikinci etap kampının son gününde Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası’ndaki ikinci ve son maçında Orduspor ile karşılaşacak. Mücadele bugün saat 15:00’de başlayacak. Yeni sezona 15 Temmuz’dan bu yana Patalya Otelde yaptığı ikinci etap kampıyla hazırlanan yeşil-beyazlılar, katıldığı Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası ikinci ve son maçında Orduspor ile karşılaşacak. Patalya Otel sahasında oynanacak Orduspor-Konyaspor mücadelesi saat 1500’de başlayacak. Temsilcimiz, turnuvadaki ilk maçında 27 Temmuz Pazartesi günü Boluspor’a 3-2 mağlup olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.