Bolu kampı dün başladı

Bolu kampı dün başladı

Süper ligi iki yıl aradan sonra yeniden dönen ve kalıcı olmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizin Bolu kampı 22 Temmuz'a kadar sürecek, iki gün izinden sonra takım Sloven'ya ya gidecek

Torku Konyaspor’da, yabancı oyuncu transferi, kaleci İtandje’nin de imza atmasıyla 4’e çıktı.. “ futbolcu daha alınarak yabancı transferi kapatılacak.. Lig hazırlıklarının ikinci bölümü ise, dün Bolu Esentepe’de başladı.   Süper ligi iki yıl aradan sonra yeniden dönen ve kalıcı olmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer komitesi, forvet oyuncusu Ezechiel N'Douassel stoper Elvis Kokaloviç ve orta saha oyuncusu Tomas Borek’ten sonra Fransız kaleci  Charles Hubert İtandje de imza attırdı. Torku Konyaspor’da, bir forvet ve bir orta saha oyuncusu daha transfer edilerek yabancı futbolcu transferi tamamlanacak. Bu futbolcularında Bolu kampına yetiştirilmeye çalışılacağı ve Slo venaya kampına eksiksiz gidileceği ileri sürüldü. Torku Konyaspor’da, yerli oyuncu transferi beklemeye alındı. 4 büyüklerin kamp çalışmaları sonunda kadrolarında düşünmeyecekleri futbolcuları bekleyen yeşil-beyazlı yöneticiler, yerli olarak ise 3 veya 4 futbolcu transfer edeceklerini, bunların bazılarıyla prensipte anlaştıkları ileri sürüldü. Ancak, isimleri açıklanmadı.

İKİNCİ KAMP DÖNEMİ BOLU'DA

Torku Konyaspor’da, Bolu kampı dün başladı.. Esentepe’de günün ilki çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştiren Kartallar, bugün çift antrenman yapacaklar.. 22 Temmuz’a kadar sürecek Bolu kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirilecek.  Kamp için, Konya’da bulunan futbolcular dün sabah kulüp otobüsüyle Esentepe’ye giderken, Konya dışında olanlarda bulundukları yerden gelerek kampa katıldılar. Konya’dan giden kafilede, Borek ile birlikte 10 futbolcu yer aldı.. İmza töreninden sonra izin alan ve ülkesine giden kaleci Charles İtandje Cumartesi günü kampa katılacak. Diğer yabancı futbolcular Ezechiel Ndouassel ve Elvis Kokaloviç ise dün kampta hazır bulunacaktı. Torku Konyaspor’un Bolu kampı 22 Temmuz’a kadar devam edecek. Ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve takım 25 Temmuz’da üçüncü döneme hazırlıkları için Slovenya’ya gidecek. 6 Ağustos’a kadar devam edecek kamp döneminde 4-5 hazırlık maçı yapılacak. Slovenya kampı sonrası lig hazırlıkları Konya’da devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.