Bölgesel'de derbi zamanı

Bölgesel'de derbi zamanı

Bölgesel Amatör Ligi'nde 8.hafta maçları yaklaşırken Konya'yı oynanacak olan Konya derbisi heyecanı sardı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde 8.hafta maçları yaklaşırken Konya'yı oynanacak olan Konya derbisi heyecanı sardı. Ligin 8. haftasında pazar günü Karapınar Belediyespor ile Çatalhüyük Çumra Belediyespor Karapınar'da karşı karşıya gelecek. İlk yarının son derbisi ılma özelliğini taşıyan maçın zevkli bir karşılaşma olması bekleniyor.

ÇUMRA ÇIKIŞ ARIYOR

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak yaşadığı üst üste puan kayıplarının ardından sıralamada 8. sıraya kadar gerileyen Çatalhüyük Çumra Belediyespor Konya derbisinde Karapınar'ı mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. Geçen hafta evinde şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'a yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Çumra tekrar toparlanmanın üst sıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Bu nedenle Çumra için Karapınar maçının önemi büyük.

KARAPINAR İLK PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Lig'in yeni takımlarından Karapınar Belediyesopr'da Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u mağlup ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Bu sezon yükseldiği Bölgesel Amatör Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Karapınar ekibi bir an önce siftah yaparak seriye geçmek istiyor. Karapınar temsilcisi Çumra'nın galibiyet serisine başlamak için en iyi takım olduğunu düşünüyor.

SARAYÖNÜ TELAFİ PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Lig'de her sezon zirveye oynayan ancak bu yıl geçtiğimiz sezonları mumla arayan Sarayönü Belediyespor kötü gidişi durdurarak puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Pazar günü evinde ligin zayıf ekiplerinden Kayseri Yolspor'u ağırlayacak. Yeşil-siyahlılar maçı farklı kazanarak hem morallenmek hem de üst sıralara doğru tırmanmak istiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.