Bölgesel Ligde zorlu pazar

Bölgesel Ligde zorlu pazar

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grupta mücadele veren Selçuklu Belediyespor bugün 13.30da kendi saha ve seyircisi önünde Emirdağspor ile karşı karşıya gelecek

Bu zorlu müsabakanın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan Mavi-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak. Selçuklu Belediyespor Antrenörü Zekeriya İğdeli, Emirdağspor maçını kazanacaklarını belirterek” Zor bir maç olacak. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağız” dedi. Öte yandan BAL’da bugün oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: Selçuklu Belediyespor-Emirdağspor, Kumluca Belediyespor-Beyşehir Belediyespor, Demre Belediyespor-Ispartaspor, Emrespor-Manavgat Belediyespor.
BEYŞEHİR KUMLUCA ÖNÜNDE
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. grupta mücadele eden Beyşehir Belediyespor, bugün 13.30’da deplasmanda Kumluca Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Beyşehir’de yaptığı antrenmanla tamamlayan Mavi-Beyazlılar dün karayolu ile Antalya’ya gitti. Sirene Golf Tesisleri’nde konaklayan temsilcimiz bugün sabah maçın oynanacağı Kumluca ilçesine hareket edecek. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt, yaptığı açıklamada, takımın Kumluca maçına olumsuz hava şartları ve stadyum zemininin karla kaplı olması nedeniyle Haceliler Halı Saha’da hazırlandığını belirterek, “İlk yarıdaki müsabakada berabere kaldığımız rakibimizden puan ya da puanlar koparmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama Beyşehir Belediyespor’da yaptığı takviyelerle daha güçlü hale geldi. Rakibimizden çekinmiyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.