Bölgesel Ligde zirve haftası

Bölgesel Ligde zirve haftası

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 12. hafta heyecanı yaşanacak. Bu haftada Konya temsilcileri zirve ekiplerini evinde ağırlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 12. hafta heyecanı yaşanacak. Bu haftada Konya temsilcileri zirve ekiplerini evinde ağırlayacak. Sarayönü Belediyespor ise Kozan deplasmanına konuk olacak.

ÇUMRA CEYHAN'I KONUK EDECEK

Bölgesel Amatör Lig'ine fırtına gibi bir başlangıç yaparak 11 maçta 11 galibiyet alan Ceyhaspor bu hafta temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor'a konuk olacak. Temsilcimiz Çumra Belediyespor bu güne kadar oynadığı bütün rakiplerini deviren ve kayıpsız yoluna devam eden Ceyhaspor'u mağlup ederek büyük sükse yapmak istiyor.

KARAPINAR NİĞDE’YE SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYOR

BAL'da 12. haftada nefes kesecek bir maçta Karapınar'da oynanacak. 25 puanla sıralamada 2. sırada bulunan Niğde Belediyespor bu hafta Karapınar Belediyespor'a konuk olacak. Son sırada bulunan Karapınar Belediyespor bu maçı kazanarak hem Sarayönü ve Niğde'ye alan açmak hem de son sıradan kurtulmak istiyor.

SARAYÖNÜ RAKİPLERİNİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Ceyhanspor'un farkı açmasına rağmen en azından Niğde Belediyespor'u geride bırakarak 2. sıraya yerleşmek isteyen ve Play-Offlara katılmak isteyen Sarayönü Belediyespor ise bu hafta Kozan Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Sarayönü bu maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.