Bize destek versinler

Bize destek versinler

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir: Genç oyuncularla çalışmaktan zevk alıyorum. Konyalılar bu takıma destek versinler. 10 maçtır yenilmeyen ve ligin en az gol yiyen takımıyız

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir: Genç oyuncularla çalışmaktan zevk alıyorum. Konyalılar bu takıma destek versinler. 10 maçtır yenilmeyen ve ligin en az gol yiyen takımıyız

 

TRT Spor kanalında yayınlanan 'Gerçek Futbol' programına konuk olarak katılan  Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, sezona başlarken spor kamuoyu da dahil olmak üzere kimsenin takımımızdan böyle bir performans göstereceğini tahmin etmediğini ancak mücadeleci gücü yüksek, takım ruhunu yakalayan ve birlik beraberlik içerisinde hareket eden Konyaspor'umuzun daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini herkese gösterdiğini söyledi.
İki dönem transferi yasağı alan takımımızın sezona başlarken herkesin kafasında önemli soru işaretleri bulunduğunu ifade eden Osman Özdemir, "Süper Lig'den düşmenin verdiği travma, transfer yasağı, yaşanılan diğer sıkıntılarla birlikte başlanılan sezonda kimse bizden böyle bir performans beklemiyordu. Çünkü alt yapıdan gelen 15 oyuncu ve kadromuzda kalan tecrübeli oyuncularla karma bir takım oluşturduk. 1995 doğumlu 3 oyuncunun yer aldığı kadromuzla 4 ay boyunca sıkı bir şekilde çalıştık. Sezona aldığımız beraberliklerle başlayıp üzerine bir de kendi sahamızda aldığımız TKİ Tavşanlı Linyitspor yenilgisi eklenince karamsarlık iyice arttı. Ama biz genç oyuncularımızın maç tecrübeleri arttıkça başarılı olacağımıza inanıyorduk. Nitekim bir seri yakaladık ve bugün gelinen noktada topladığımız 20 puan, 10 maçtır yenilmeyen bir takım, ligin en az gol yiyen takımı var. Zaman bizim gibi takımların en iyi ilacı. Bunu bilerek mücadele ettik. Yolumuza da aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Konyaspor'da göreve başlarken şartları bildiğini söyleyen Özdemir, "Genç oyuncularla çalışmak benim için her zaman büyük bir zevk ve avantaj. Çünkü başarıya aç oyuncular hem kendilerini gösterip Türk futbol ailesinin içerisine girmek hem de başarılı olarak iyi bir kariyer başlangıcı yapmak istiyor. Bu avantajımızı iyi kullandık. Ama sonrasında tabi ki ilk kez bu ligde bu kadar fazla sayıda maç oynadıkları için bir düşüş yaşandı. Bu da gayet normal diyebilirim. Ama düşüncemiz ilk yarının kalan 3 maçında en iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak alacağımız puanlarla ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamak. Bu ikinci yarı öncesinde takımımıza büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olacaktır" diye konuştu.

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, başarıya endeksli olan taraftar sayısının artmasının Konyaspor'umuz adına önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, "Ama tribündeki taraftar sayısı Konyaspor ve Konya şehri için kesinlikle yeterli değil. Daha önceki senelerdeki ortalamalar bulmak belki zor ama takımımızın alacağı başarılı sonuçlar ve hedefler bu sayının artmasına neden olacak. Bizim kendilerinden tek isteğimiz destek vermeleri" şeklinde görüş belirtti.

Konyaspor'un 14.haftada Gaziantep Belediye ile oynayacağı maça da değinen teknik direktör Osman Özdemir, "Diğer maçlar gibi zor olacak. Rakibimiz yıllardır bir arada oynayan oturmuş bir kadroya sahip. İç sahada kazanmak isteği Boluspor ve berabere kaldığımız diğer maçlarda olduğu gibi istenmeyen kayıplara neden olabiliyor. Kazanmak adına çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah istediğimiz alırız. Ama önemli olan centilmence bir maç olması" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.