Biz inandık sizde inanın

Biz inandık sizde inanın

Torku Selçuk Üniversitesi ilk maçını kaybettiği serinin ikinci maçında bugün Trapzonspor Basketbol ile karşılaşacak.

Torku Selçuk Üniversitesi ilk maçını kaybettiği serinin ikinci maçında bugün Trapzonspor Basketbol ile karşılaşacak. Sarı-mavililer şampiyonluk şanslarını devam ettirebilmeleri için Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorunda

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi normal sezonunu 2. sırada tamaladığı ligin Play-Off serisinde Trabzonspor Basketbol ile eşleşmişti. İlk maçı kendi evinde 75-80 kaybeden Üniversite bugün serinin ikinci karşılaşmasına çıkacak. Maç saat 16.00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak. İlk maçı şanssız bir şekilde kaybeden Üniversite, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nda şampiyon olabilmek ve Beko Basektbol Ligi'ne yükselebilmek için bu maçı kazanmak zorunda. Torku Selçuk Üniversitesi bu maçı kazanırsa seri 3. maça uzayacak. 3. maç gerekmesi durumunda tekrar Konya'da oynayacak.

SELÇUK İLK MAÇI KAYBETMİŞTİ

Torku Selçuk Üniversitesi Torku Arena'da oynanan serinin ilk maçında rakibine 75-80 boyun eğmişti. Kıran kırana geçen maçın normal süresi 66-66 berabere tamamlanmış ve maç uzatmaya gitmişti. Uzatma dakikalarında istediği oyunu ortaya koyamayan Torku Selçuk Üniveristesi El Amin'e de önlem alamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Torku Selçuk Üniversitesi yüzde 42,3  şut yüzdesi ile oynadığı maçta trabzonspor Basketbol'un şut yüzdesi 41,6 olarak gerçekleşti. Pota altınde etkin bir performans sergileyemeyen sarı-mavililer 37 ribaund alırken rakip Trabzonspor ise 44 ribaund ile temsilcimize üstünlük sağladı. Torku Selçuk Üniversitesi 8 top çalma ile oynadığı maçta rakip Trabzonspor 10 top çalma ile oynadı. Çok azla top kaybeden Üniversite'de bu sayı 21 olarak gerçekleşti. Torku Selçuk Üniversitesi'nin 21 top kaybına karşılık rakip 14 top kaybı yaptı.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Torku Selçuk Üniversitesi dün sabah saatlerinde havayoluyla Trabzon'a gitti. Üniveriste Trabzon'da son bir antrenmanın ardından kampa girecek. Son maçın ardından yapılan kontrollerde maçta sakatlanan yeni transfer Bernard King'in sakatlığının ciddi olduğu anlaşıldı. Maçta oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmayan King'in durumu maç saatinde netleşecek. Torku Selçuk Üniveristesi formasını ilk giydiği maçta hayal kırıklığı oluşturan King'in oynama ihtimalinin az olduğu bildirildi. Üniversite'ye bir kötü haberde Hadi Doğan ve İhsan Yalçın'dan geldi. Önceki gün yapılan idmanda belinden rahatsızlanan Hadi ve bileği burkulan Yalçın'ın maçta büyük ihtimalle forma giyemeyecekleri gelen bilgiler arasında.

YUNUS ALTINBEYAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum