Biz düşmeyeceğiz

Biz düşmeyeceğiz

Çimen: Radikal bir karar aldık. Ünal Hoca ile başarılı olacağız.

Teknik kadroda yapılan kan değişikliğinin takıma olumlu şekilde yansıyacağına inandığını söyleyen Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, “Biz takım olarak kenetlendik. İnancımız tam ve kesinlikle ligde kalacağız. İki hafta sonunda bunu herkes görecek” dedi.

Ligde kalınması noktasında bazı radikal kararlar almak zorunda olduklarını söyleyen Başkan Zeki Çimen, “Yönetim Kurulumuzda teknik heyette yapılacak değişikliğin takımımıza olumlu şekilde yansıyacağı kararı çıktı ve Giray Bulak ile yollarımızı ayırarak, daha önce de kulübümüzde görev yapmış, Konyalı Teknik Direktör Ünal Karaman hocamızla anlaştık. Bu kan değişikliğinin takımımıza olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ünal Hocamız camiamızı bilen, kadrodaki tüm oyuncuları yakından tanıyan, inancını, hırsını sahaya yansıtan başarılı bir Konyalı. Kendisinin başarılı olacağı konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Göreve başlamasının üzerinden sadece 1 gün bile geçmesine rağmen takımımızda yaşanan değişiklikleri gözlemledik. Ünal Hocamızla birlikte Konyaspor’un iki hafta sonunda Turkcell Süper Lig’de kalarak yeni sezonlarda da mücadelesini sürdüreceğine sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.
Fenerbahçe ve Ankaraspor ile oynanacak sezonun son iki maçına da değinen Başkan Çimen, “Fenerbahçe’nin gücünü herkes biliyor. Ama geride kalan haftalara bakıldığında maçları favori takımların değil, daha fazla isteyen takımların kazandığı gerçeği ortada. Bizim rakibimizden daha fazla puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bunun için sahaya çıkacağız ve futbolcularımızın ellerinden geleni yaparak arzu ettiğimiz bir sonuç alacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe maçından alacağımız puan ya da puanların Ankaraspor ile oynayacağımız son maç öncesi takımımıza, şehrimize büyük moral olacağına inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum