Bir galibiyet, bizi rahatlatır

Bir galibiyet, bizi rahatlatır

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Denizli Belediyespor yenilgisine üzgün olduklarını ancak alacakları bir galibiyetle rahatlıyacaklarını ve üzerlerindeki stresi atacaklarını ifade etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Kızılcahamamspor maçının hazırlıkları başladı. Denizli galibiyeti ile büyük moral bozukluğu yaşayan yeşil-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş sorunsuz bir takım olduklarını ve alacakları bir galibiyetin kendilerini çok rahatlatacağını söyledi. Günbaş, “ Takımımızda arkdaşlık ve takımdaşlık adına çok iyi bir hava var. İyi bir hocamız var. Kendi tesislerimizdeyiz. Takım olarak hiçbir sıkıntımız yok.Takım ve yönetim olarak kenetlenmiş durumdayız. Alacağımız bir galibiyet bizi çok rahatlatacaktır ve çıkış yakalayacağımızdan eminim” diye konuştu.

KIZILCAHAMAM'DAN RÖVANŞI ALACAĞIZ

Başkan Günbaş hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Kızılcahamamspor maçı ile ilgili olarakta rakiplerinden rövanşı alacaklarını söyledi. Günbaş, “ Sezonun ilk yarısında rakibimize 1-0 kaybetmiştik. İyi oynadığmız maçta  duran toptan yediğimiz bir golle sahadan puansız ayrıldık. Sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak rövanşı alacağımıza ve yeni bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Takımımıza güveniyoruz. Puan sıralamasına baktığımız zaman kesinlikle yerimiz burası değil iyi futbol oynuyoruz ancak bunu skora yansıtamadığımız için bu görüntü ortaya çıktı. İyi oyunun mutlaka skora yansıması lazım.oyuncu maç kazanamadıkça ve alt sıralara yaklaştıkça daha çok strese girer. Telafisi olmayan haftalara girmeden alacağımız bir galibiyetle üzeremizdeki baskıyı atmak istiyoruz. Bu çıkışı Kızılcahamamszpor maçı ile yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.