Bir düdükle kazanmadık

Bir düdükle kazanmadık

Aliağa Petkim maçında son dakikalarda Torku Konya Selçuk Üniversitesi lehine verilen sportmenlik dışı faul tartışılmaya devam ederken baş antrenör Cengiz Karadağ sert çıktı.

Aliağa Petkim maçında son dakikalarda Torku Konya Selçuk Üniversitesi lehine verilen sportmenlik dışı faul tartışılmaya devam ederken baş antrenör Cengiz Karadağ sert çıktı. Oyuncularının üstün mücadelesinin önüne geçecek bir hata olmadığını söyleyen Karadağ, “Maçı bir düdükle kazanmadık. Mücadele ederek galip geldik” dedi

Maçın teknik kısmının konuşulduğunda özellikle 3. periyotta kendileri aleyhine de pek çok düdük çalındığını belirten Karadağ, “Oyuncularımın mücadelesini ve kazanma azmini gölgeleyecek bir karar verilmedi maçta. Bir düdükle kazanılan ya da kaybedilen bir maç değildi. Oyuncularımızın mücadelesi ve üst düzey performansı ile kazandık” dedi.

MAÇ KAZANMA ARZUMUZDAN MEMNUNUM

Oyuncularının maç kazanma arzu ve isteğinden memnun olduğunu söyleyen Karadağ, “Genel olarak iyi mücadele ediyoruz. Ancak detaylarda bazı sıkıntılarımız var. Bunlar da zamanla aşılacak şeyler. Bir süreç işi. Zamanla daha iyi olacağız. Yeni kurulan bir takımımız. Basketbolcusundan antrenörüne kadar yeniden yapılanan bir takım var. Bu tür ufak tefek sıkıntılarımızın olması normal. Tam kapasitemizi sahaya henüz yansıtamadık. Şuan yüzde 40 ila 45 civarında oynuyoruz. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı

TOFAŞ MAÇI ZORLU GEÇECEK

Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında TOFAŞ ile karşılaşacaklarını hatırlatan Cengiz Karadağ zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. TOFAŞ'ın son maçını önemli bir farkla kaybettiğini hatırlatan Karadağ, “Son maçlarında yenildiler ve bizi maçı hedef maç haline getirdiler. Bu bizimle oynayacakları maçı daha fazla önemsemeleri anlamına geliyor. Ama bizim de kazanmak istediğimiz maçlardan biri. Zor maç olacak ama kazanacak gücümüz var “ diye konuştu.

KOMBİNELERE YOĞUN İLGİ

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde taraftarların kombine kartlara gösterdiği ilgi yönetimi memnun ediyor. Daha önce 2460 kişilik 19 Mayıs Spor Salonu'nda 500 kişilik kombine yeri ayıran sarı-mavililer gösterilen yoğun ilgi nedeni ile bu kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim kurulu üyesi Mevlüt Şimşek, "Açıkçası bu kadar ilgi olacağını beklemiyorduk. Kombine biletleri toplam da 500 adet olarak kararlaştırmıştık ama ilgiden dolayı bunu 700 adete çıkardık. Tüm taraflarımıza gösterdikleri ilgi nedeni ile teşekkür ediyoruz” dedi. Kombine biletler öğrenci 75, sivil ise 100 TL'den satılıyor. Kombine kartlara şu merkezlerden ulaşılabiliyor: Canerkek Spor (Zafer Meydanı), Canerkek Spor ( Kampüs Karşısı ), Üsküdar Büfe (Stadyum Girişi), Gökkuşağı Avm (Kampüs İçi).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.