Bingöl: Çıtayı yükselteceğiz

Bingöl: Çıtayı yükselteceğiz

TSYDye ziyaret. TÜFAD yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesini ziyaret etti

TSYD’ye ziyaret. TÜFAD yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesini ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurulun ardından göreve gelen Ali Bingöl başkanlığındaki TÜFAD yönetim kurulunun ziyaretine Ahmet Dalkıran, Cihan Ünal, Erol Yıldırım ve Zekai Eren katıldı.

TSYD tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette, başkan Bingöl ve yeni yönetim kuruluna başarı dileyen TSYD başkanı Recep Çınar, bunun bir bayrak değişimi olduğunu, eski başkan İsmet Karababa’nın yaptığı çalışmalara yeni yönetim kurulun da katkı sağlayarak derneği daha üst düzeye çıkartmaları, kurumsallaşmanın sağlanması gerektiğini dile getirdi. Çınar, “TÜFAD olarak size düşen görev, Konya antrenörlüğünü söz sahibi yapmak ve ileriye taşımaktır. Çalışmalarınızda sizlere omuz vermeye hazırız” dedi.

TÜFAD Konya şube başkanı Ali Bingöl, eski başkan İsmet Karababa’nın başarılı çalışmalara imza attığını, kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi ve yeni yönetim olarak kendilerini de önemli görevlere beklediğini belirtti. Bingöl, üyeler arasında dayanışmayı sağlayacaklarını, futbolunu taban birlikleriyle iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını belirtti ve göreve gelirken 3 proje üzerinde yoğunlaştıklarını, bunları bir bir yerine getirmek için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını dile getirdi.

TÜFD Konya şube başkanı Ali Bingöl, yeni yönetim olarak önce, Ankara’da Genel Başkan İsmail Dilber, ardından Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ü ziyaret ettiklerini ve üçüncü olarak da TSYD’ye geldiklerini açıkladı. TSYD ile TÜFAD yönetimi arasında yapılan görüşmede, bazı konularda işbirliği yapılması konusunda karar kılındı. Bunların başında da tüm taban birliklerinin aynı çatı altında birleştirilmesi konusunun geldiği kaydedildi. TÜFAD’ın ziyaretinde, TSYD Konya şubesi Başkanı Recep Çınar, Başkan yardımcısı Ahmet Eser, sayman Sabit Horasan, eski başkan ve yönetim kurulu üyesi Orhan Berk hazır bulundu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.