BİMden bir şube daha

BİMden bir şube daha

Önceki gün Beyşehirdeki ilk şubesini açan BİMin Konya Merkezdeki 12. şubesi olan, Güzeldere Mağazası dün dualarla açıldı.

2008 yılının son açılışlarını yapan BİM, önceki gün Beyşehir’deki ilk şubesini açarken dünde Güzeldere Mağazasını hizmete kazandırarak 2008 yılını açılışlarla kapatmış oldu. 2009 yılında da açılışların devam edeceği BİM’de Ocak ayının ilk haftalarında Aksaray Ortaköy mağazası ile sonrasında Cihanbeyli şubesinin açılışı gerçekleşecek.

Konyalı Müteşebbis Yatırımcı Mustafa Latif Topbaş tarafından yönetilen ve Türkiye genelindeki 2212 mağazasıyla perakende sektörünün en hızlı büyüyen markası BİM, Konya genelindeki 40. şubesini BİM Güzeldere adıyla açtı. BİM Konya yöneticileri ve müşterilerin katıldığı açılış töreninde önce dua edildi ardından müşterilerin kestiği kurdele ile açılış gerçekleşti. Konya ve bölgesindeki yatırımlarına hızla devam eden BİM, dünya piyasalarını yakıp kavuran ekonomik krizin aksine yatırımlarını hızlandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konya’da doğup büyüyen Mustafa Latip Topbaş’ın en büyük ortağı olduğu BİM A.Ş. hesaplı fiyatlarıyla ekonomik kriz dönemlerinde harcamalarına daha çok dikkat etmeye başlayan vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.
Açılışa özel olarak 6 üründe Aktüel Şok indirim yaptıklarını ve müşterilerini büyük bir avantajdan faydalandırdıklarını ifade eden BİM yetkilileri, 2008 yılının son mağazasını açtıklarını belirterek, “2008 yılındaki son mağazamızı Güzeldere Şubesi olarak açtık. Konya Merkezde 12. şubemiz olan Güzeldere ile Konya genelindeki 40. mağazamızı hizmete geçirmiş olduk. Salı günü de Beyşehir’deki ilk şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Dolayısıyla 2008 yılındaki açılışlarımız 2009’da da devam edecek. Yeni yılda da açılışlarımız sürecek. Bunun ilkini ocak ayının ilk haftasında yapmayı planlıyoruz. Aksaray Ortaköy’deki şubemizin açılışı için çalışmalarımız devam ediyor. Daha sonra Cihanbeyli şubemizin de açılışını yapacağız. Bunlar için yoğun çalışmalarımız var. İnşallah 2009’da da her noktaya hizmet götüreceğiz” dediler.
BİM olarak tamamen müşteri menfaatlerini düşündüklerini ve ürünlerinde kaliteyi esas aldıklarını belirten yetkililer, reyonlarda sattıkları 600 çeşit ürünün yarısından çoğunun kendi markaları olduğunu hatırlatarak, “Vatandaş markaya veya paketine değil içindeki ürüne para veriyor. Piyasada satılan marka ürünlerle arasında kalite farkı olmayan ürünlerimizin sadece paketleri ve markaları değişik. BİM müşterisine kaliteli ve ucuz ürünü sunmak için var. Farklılıklarımızı fark etmek için Konyalıları BİM mağazalarımıza bekliyoruz” diyerek 2008 yılında açılan son mağaza özelliği taşıyan Güzeldere mağazasının hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
BİM, hiçbir bankayla kredi ilişkisi kurmuyor ve tüm alış verişlerini nakit yapıyor. BİM kendi lojistik ve stoklama imkânlarını kullanarak ortaya çıkabilecek büyük bir fiyat farkını müşterilerinin sırtından kaldırıyor. BİM’in temel politikasında öz markalar oluşturmak yatıyor. Şu an BİM’e özel üretilen 600 çeşit ürün bulunuyor. Bu ürünler BİM kontrolünde ürettiriliyor ve kaliteden asla taviz verilmiyor. Bu ürünler sadece BİM reyonlarında satılıyor ve kaliteli olmalarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.