BİM, Uluyayla mağazasını açtı

BİM, Uluyayla mağazasını açtı

BİMin Konya Merkezdeki 39. mağazası olan, Uluyayla mağazası dualarla açılırken kurdeleyi müşteriler kesti.

Konyalı müteşebbis yatırımcı Mustafa Latif Topbaş tarafından yönetilen ve Türkiye genelindeki 2 bin 211 mağazasıyla perakende sektörünün en hızlı büyüyen markası BİM, Konya’daki 39. şubesini Sakarya Mahallesi Uluyayla Caddesi’nde BİM Uluyayla adıyla açtı. BİM Konya yöneticileri ve müşterilerin katıldığı açılış töreninde önce dua edildi ardından müşterilerin kestiği kurdele ile açılış gerçekleşti. Konya ve bölgesindeki yatırımlarına hızla devam eden BİM, dünya piyasalarını yakıp kavuran ekonomik krizin aksine yatırımlarını hızlandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konya’da doğup büyüyen Mustafa Latip Topbaş’ın en büyük ortağı olduğu BİM A.Ş. hesaplı fiyatlarıyla ekonomik kriz dönemlerinde harcamalarına daha çok dikkat etmeye başlayan vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

Toptan fiyatına perakende alışveriş modelini “hard discount zincir marketleri” uygulayan BİM masraflarını asgari seviyede tutuyor, kar payını küçültüyor ve çalışmalarında basit-verimli iş modelini uyguluyor. Bu model ile sağladığı tasarrufu ürün etiketlerine yansıtan BİM hesaplı ürünleri ile vatandaşları cezp ediyor.
Açılışa özel olarak 6 üründe şok indirim yaptıklarını ve müşterilerini büyük bir avantajdan faydalandırdıklarını ifade eden Pazarlama Müdürü Gülhami Pekesen, Ocak ayının ilk haftasında Barış Caddesi ile Beyşehir ve Akşehir’deki mağazalarını da hizmete açacaklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum