BİM 42. mağazayı açtı 


BİM 42. mağazayı açtı 


Konya merkezde 42. mağazasını Fetih Caddesi Doğuş Mahallesinde açan BİM, yılsonuna kadar 50 mağaza açmayı hedefliyor.

Türkiye genelinde 2 bin 300’ü aşan mağazası ile tüketicilere hizmet eden BİM mağazaları, ülke genelinde en hızlı büyüyen perakende şirketi olarak yatırımlarına devam ediyor. Konya Merkezdeki 42. şubesini dün Fetih Caddesi Doğuş Mahallesinde vatandaşların katılımı ile gerçekleştiren BİM Konya Bölgede 104 mağazaya ulaşmış oldu. Bu hızlı yükselişi vatandaşların yoğun ilgisine dayanarak gerçekleştiren BİM, yaptığı yatırımların meyvesini kısa sürede alarak Türkiye’nin en yüksek ciro yapan perakendecisi oldu. Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışıyla çalışan BİM, düşük kar marjları ile satışa sunduğu kaliteli ürünleriyle tüketicilerini kendisine çekiyor.

En büyük ortağı Konyalı Mustafa Latif Topbaş olan BİM, yatırım bölgelerini seçerken özellikle Konya ve Konya çevresindeki illere büyük ağırlık verdi. Konya merkezdeki 42. şubesini Fetih Caddesi üzerinde açan BİM, mağaza açılışında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Bölgede toplam mağaza sayısı 104’e ulaşan ve her gelir düzeyinden insana hitap eden BİM Marketleri Türkiye genelinde günlük ortalama 1 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. Konya merkezdeki yatırımlarını sürdüren ve önümüzdeki yakın zaman içinde 4 mağaza daha açacak olan BİM’in yılsonuna kadar Konya merkezdeki mağaza hedefi 50 mağaza olarak belirlenirken bu rakamın artabileceği de ifade ediliyor. Konya dışında Aksaray’da da hızla ağını genişleten BİM Aksaray’daki 12. şubesini 11 Martta açmayı planlıyor.
BİM, dünya piyasalarını yakıp kavuran ekonomik krizin aksine yatırımlarını hızlandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konya’da doğup büyüyen Mustafa Latif Topbaş’ın en büyük ortağı olduğu BİM A.Ş. hesaplı fiyatlarıyla ekonomik kriz dönemlerinde harcamalarına daha çok dikkat etmeye başlayan vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.