Bilaloğlu'ndan öz eleştiri

Bilaloğlu'ndan öz eleştiri

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bilaloğlu yapılan seçmelerle ilgili olarak öz eleştiri yaptı ve “ Verim alınacağını düşünmüyorum” dedi.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Anadolu Selçukluspor'da yeni sezon çalışmaları kapsamında seçmeler yapıldı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Nafi Bilaloğlu, seçmelerle ilgili konuştu. Bilaloğlu, “Genel olarak çoğu kulüp bu tür çalışmalar yapıyor. Ancak bu verimli olacağını pek tahmin etmiyorum.ama kıramadığımız ve sevdiğimiz insanlar var. Onların duygularıyla oynamak istemiyoruz. Neticede profesyonelliği hedefleyen gençlerin farkedilir olması bulundukları alanlarda farklı olmaları gerekir. Profesyonellik kolay değil. Hepsinin bir amacı gayesi var. Bu amaç ve gaye uğrunda ellerinden geleni yapacaklar.İnşallah istediklerini elde ederler. biz de bakacağız değerlendireceğiz. Tabi bundan bir netice çıkar mı çıkmaz mı? İlerleyen zamanlarda belli olur diye düşünüyorum ” diye konuştu.

KULÜPLER ALT YAPIYA ÖNEM VERMİYOR

Bilaloğlu halin Türkiye'de altyapılara önem verilmediğini ifade etti. Nafi Bilaloğlu, “Kulüplerin özellikle Türkiye'de altyapıya önem vermediğini biliyorum. Uzun yıllardan beri bu işin içindeyiz hala daha bu sıkıntı devam ediyor. Altyapıya önem veren bir kulüp olarak baktığımız zaman hedefimizin ne olduğu önemli. Bir taraftan oyuncu yetiştireceksiniz diğer taraftan şampiyonluğu zorlayacaksınız.Bu uzun vadeli bir iş. Eğer bu şekilde düşünüyorsanız elinizdeki kadronun sürekliliği önemli olan. Baktığımız zaman kadroya geçen yıldan 6-7 tane oynayan oyuncu var. Konyaspor'dan gelecek oyuncuların durumu belli değil. Biz Konyaspor'da oynayacak oyuncuları arayıp bulmamız gerekiyor. Onları geliştirmemiz gerekiyor. Ancak bu gençleri ligde taşıyacak tecrübeli oyuncular bulmamız gerikiyor. Böyle bir karma ekip oluşturup hem Konyaspor'un hem de kendi hedefelerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.inşallah başarılı oluruz” diye konuştu

HEDEFİMİZ SAVAŞÇI BİR TAKIM OLUŞTURMAK

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu mücadele edecekleri grup hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bilaloğlu, “Ekonomisi güçlü olan ekipler 1. olur 2. olur 3. olur 4. olur ekonomisi biraz daha orta olan kulüpler de yukarıyı zorlamaya çalışır geriye kalan ekipler ise kümede kalma mücadelesi verir. Böyle grupta mücadele etmek genç oyuncular için avantajlı bir grup. Karşılaşacakları oyuncular iyi oyuncular olacak. Bu nedenle genç oyuncularda daha iyi konsantre olur. Onlara karşı daha iyi oynama isteği ortaya çıkar ve budurumda takım adına etkili olur. Bizim hedefimiz koşan mücadele eden savaşan bir ekip oluşturmak.İnşallah bunu gerçekleştiririz. Bunu başarmak için çalışacağız”ifadelerini kullandı.

NETİCE KONYASPOR'A BAĞLI

Oluşacak kadronun tamamen Konyaspor'dan gelecek oyunculara bağlı olduğunu ifade eden Nafi Bilaloğlu, “Tanıdığım oyuncular var. Tanımadığım oyuncular var. Gelicek oyuncuları yapacağımız ön kamp çalışmalarında göreceğiz. İşimize yarayan oyuncuları kadromuzda tutacağız.Netice tamamen Konya'dan gelecek oyunculara bağlı. Onların kim olduğu, nasıl olduğu hangi özelliklere sahip olduğu ve kadroda oyanayıp oynayamayacağı. Ona göre ön kamp süresinde bu durum ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.