Bilaloğlu taraftarın desteğini bekliyor

Bilaloğlu taraftarın desteğini bekliyor

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu, “Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Güzel oyun, zevkli bir mücade vaadediyoruz” dedi

Hafta sonu oynayacakları Aydınspor 1923 maçının zorlu geçeceğini belirten Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu, “Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Güzel oyun, zevkli bir mücade vaadediyoruz” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor tekink direktörü Nafi Bilaloğlu haftasınu oynanacak Aydınspor 1923 maçında taraftarlardan destek istedi. Sezonun ilk maçında Tokatspor deplasmanında özellikle maçın ilk yarısında oynanan oyundan memnun olduğunu kaydeden teknik direktör Nafi Bilaloğlu: “Futbol oyunun neticesi gol. Atamayanca netice alamıyorsunuz” dedi. Tokatspor karşısında maçın ilk yarısında girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu: “İkinci yarının hemen başında yaptığımız hatalar sonucu önce ilk golü, ardından ikinci gollü kalemizde gördük. Özellikle takım bütünlüğünü konusunda sıkıntılar yaşadık. Golleri yedikten sonra iş bireyselliğe döndü ve çok pas hataları yaptık. Tabiatıyla istemediğimiz bir skor odu. Ben ilk yarı oynanan oyundan memnunum yeter ki pozisyonları değerlendirelim. Hazırlıklarımıza başladığımız günden itibaren oynadığımız hazırlık maçlarında girdiğimiz gol pozisyonlarımızı değerlendiremiyoruz. İnşallah ilerleyen maçlarda bunları çözerek çok daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.

AYDINSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ

Lig’de bütün takımlarının güç dengesinin birbirine yakın olduğunu kaydeden Teknik Direktörümüz Nafi Bilaloğlu : “Her takımın her takımı yenebilir. O hafta kim daha iyi konsantre olur ve sahada mücadele ederse sonuç alan taraf oluyor. Bizi de bu hafta evimizde oynayacağımız Aydınspor 1923 maçını kazanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu iç sahada sezonun ilk maçını oynayacağımıza dikkat çekerek “Öncelikle taraftarımıza pozisyon zenginliği bol, iyi mücadele eden bir ekip olacağımızı belirtebilirim. Taraftarımızı iç sahadaki sezonun ilk maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onları maçlarımıza bekliyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Konya Anadolu Selçukluspor Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta sezonun ikinci hafta maçında kendi sahasında oynayacağı Aydınspor 1923 karşılaşması için hazırlıklarına başladı. Günü çift idman ile geçiren Anadolu Selçukluspor'da teknik direktör Nafi Bilaloğlu fırtınası esti. Oyuncularını sık ısk uyaran Bilaloğlu idmana sık sık müdanalale etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerine gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katılırken antrenmanlar yaklaşık 2 saat sürdü.

Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu gözetiminde gerçekleştirilen çalışmaya koşu ve dar alanda pas çalışmaları ile başlayan futbolcular top tekniği ve pasa dayalı bir çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.