Bidonss Konya bayisi hizmete açıldı

Bidonss Konya bayisi hizmete açıldı

Gıda teşhir ekipmanları firması Bidonss, Anadoluda büyüme hedefi doğrultusunda da emin adımlarla ilerliyor

Anadolu esnafının da avantajlı ürünlerinden yararlanabilmesi için şube sayısını gün geçtikçe artıran şirket, son olarak Konya bayisini açtı.

Tüketicinin alım yaparken ambalaja bedel ödemek yerine, aldığı ürünün kalitesine bedel ödemek istemesi ve mağazacılıkta ürün sunumunun öne çıkması inovatif, şık ve dikkat çekici teşhir ekipmanları ihtiyacını artırıyor. Bu güçlü ihtiyaca cevap veren Bidonss markası dökme, açık ve ambalajsız satılan ürünlerin hem daha hijyenik hem de daha gösterişli sunulmasını sağlayan özel çözümler geliştiriyor. Bidonss, tüketicinin gözünde yeni bir ihtiyaç oluşturmak ve daha fazla ürün almasını sağlamak üzere teşhiri öne çıkaran projeler geliştiriyor.

Orta Anadolu Bölgesi’nde gelişmekte olan pazara destek olmak amacıyla Konya mağazasını açan Bidonss her geçen gün genişleyen pazarın önemini bilerek hareket etmekte. İnovatif ve güçlü sunum özelliğine sahip ürünleriyle ile ulusal ve yerel zincirlerden başlayarak, marketler, dökme gıda üreticileri, gıda toptancılarına kadar uzanan geniş bir kitleye hitap etmekte, Konya bayisi ile hedef kitlesinde daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmayı hedeflemektedir.

70 metrekarelik mağazasıyla Konya halkına hizmet vermeyi amaçlayan Bidonss, açılışa özel fiyatlarıyla son teknoloji ürünlerini Konyalıların beğenisine sunacak. Konya ve çevresindeki illere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Bidonss Konya bayii, projelere özel sunduğu çözümler ile tüm perakendecilerin satış performanslarının artırmasına büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.