Beyşehir’in mahallerinde ramazan coşkusu

Beyşehir’in mahallerinde ramazan coşkusu

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı mahallelerde Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen toplu iftar programları ve Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi, merkez ilçenin yanı sıra Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte köy ve belde iken mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerinde toplu iftar sofraları kurmayı sürdürüyor. İftar sofralarının hemen ardından başlayan Ramazan etkinlikleri programları ise mahalle sakinlerine eski Ramazan günlerinin coşkusunu yaşatıyor. Beyşehir Belediyesi’nin mahalle sakinlerini bir araya getirdiği son adres ilçeye bağlı Yenidoğan Mahallesi oldu. Yoğun bir katılıma sahne olan toplu iftar sofrasında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Kahraman Kamil Göksu ve Halim Gümüşel, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile vatandaşlar bir arada orucunu açtı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplu iftar programlarının ilçeye bağlı mahallelerde hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Bu tür programlarla mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerindeki vatandaşları bir araya getirip, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerine inandığını belirten Özaltun, Ramazan ayı sonuna kadar her gün bir mahallede iftar sofrası kurup ardından Ramazan etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti. Özaltun, yoğun katılımdan dolayı mahalle sakinlerine de teşekkür etti.

Kurulan toplu iftar sofrasının ardından mahalle sakinleri, Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri programını hep birlikte izledi. Eski belediye hizmet binası önünde kurulan mobil sahne üzerinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde mahalle sakinlerine ikram çeşmesinden limonata ikramı da yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.