Beşiktaş'tan İmza Şov

Beşiktaş'tan İmza Şov

Beşiktaş’ın 2014 – 2015 futbol sezonu için transfer ettiği 5 futbolcu, düzenlenen bir törenle basın mensupları önünde imza attı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman, yöneticiler...

Beşiktaş’ın 2014 – 2015 futbol sezonu için transfer ettiği 5 futbolcu, düzenlenen bir törenle basın mensupları önünde imza attı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan imza törenine, Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve bu sezon siyah – beyazlı takıma dahil olan, Gökhan Töre, Demba Ba, Cenk Tosun, Ramon Motta ve Sosa katıldı.

Beşiktaş’ın bu futbolcularla birlikte daha da güçlendiğini belirten başkan Fikret Orman, oyuncuların transferlerinde yaşadıkları süreci anlattı. Orman,“Bugün kulübümüzün yeni transferlerine toplu olarak ilk defa basın karşısında imza atacağız. Bu zamana kadar ben ve arkadaşlarımla birlikte bütün transferlerde kulüp menfaatlerine göre hareket ettik. Çok önemli markalarla sponsorluk anlaşmaları imzaladık. Bu transferler ile sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Transferlerimiz hayırlara vesile olsun. Demba Ba transferi çok zorlu bir süreçti ve sonucunda aldık. Çok inandığımız bir santrafor. Hem karakteri hem duruşu Beşiktaş’a uyuyor. Jose Sosa’nın ise kariyeri belli takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi finali oynamış birisi. Motta, geçen sene bizle birlikteydi. Biz onu o da bizi istedi. Beşiktaş taraftarının da sevdiği bir oyuncu. Takımımızda kalıcı olacak birisi. Cenk Tosun adam gibi adamlık ne demek bunu herkese gösterdi.Bizi çok mutlu eden bir transfer oldu. Gökhan Töre transferi de bonservis problemleri nedeniyle zor geçti. Camia olarak bu transferlerde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bazen kavgalar ettik. Birbirimizi ikna etmeye çalıştık. Allahın izniyle şampiyon olarak bu emeklerin boşa gitmediğini bekliyorum. Sağ bek transferini için Lines’i düşündük. Bizi son ana kadar beklettiler. Maçları vardı. Ama sonunda şampiyonluk durumundan dolayı oyuncuya ihtiyacı olduğunu söylediler o yüzden bu transfer olmadı. Fakat Beşiktaş’ın bir takım oyuncusu orada oynayacak kabiliyette.” diye konuştu.

Yeni transfer edilen futbolcularda düşüncelerini aktardı. Futbolcuların düşünceleri şöyle:

Jose Sosa, “Şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beşiktaş’ın adını duyduğumdan ilk ana kadar hep burada olmak istedim ve şimdi buradayım. Dünyanın en iyi taraftarı burada dediler. Büyük bir beklentiye girdim ve çok sabırsızlanıyorum. Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. ”

Demba Ba, “Benim için de burada olmak çok önemli. Bu onuru burada yaşamak önemli. Arkadaşlarımla birlikte güzel şeyler yaşayacağız. Burada olmayı birkaç senedir düşünüyordum. Ayrıca sakatlığım konusunda da şunu söyleyeyim. Oynadığım maç sayısına ve attığım gol sayısına bakarlarsa bu durumu iyi anlarlar. ”

Ramon Motta, “Geldiğim ilk günden beri mutlu olduğumu hep dile getirdim ve uzun yıllar burada bunu yaşamak istiyorum. Ben Beşiktaş’ta kendi kimliğimi buldum. Takımda arkadaşlık çok iyi. Kesinlikle bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bu sene artık şampiyonluk vakti geldi.”

Gökhan Töre, “Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrar bu camianın içerisinde olduğum için çok mutluyum. Bütün dünyada herkes Beşiktaş’ı biliyor. Taraftarlarımız ilk günden beri bize destek olduklarını hissettim.”

Cenk Tosun, “Siyah – beyazlı formayı terleteceğim için mutluyum. İnşallah büyük şampiyonluklar ve kupalar kazanmaya geldim. Bana ilk günden beri taraftarlarımız büyük destek oldu. Onlar bizim için büyük bir itici güç. ”

İmza töreni temsili olarak atılan imzalar ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.