Beşiktaş'ta Arthur Zico sesleri

Beşiktaş'ta Arthur Zico sesleri

Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaşan Siyah-Beyazlı kulüpte Samet Aybaba'nın sezon sonu gönderileceği iddia edildi.

Sezona 'FEDA' sloganı ile başlayan ve Galatasaray ile Fenerbahçe'ye göre biraz daha mütevazi bir kadroyla mücadele eden Beşiktaş öngörülenin aksine müthiş bir performans sergilemişti. Beşiktaş'ın  özellikle ilk yarıda yakaladığı müthiş çıkış taraftarlarını oldukça mutlu etmişti. Ancak bu mutluluğun yerini yavaş yavaş kara bulutlar kaplamaya başladı. Siyah-Beyazlı kulüpte son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından Samet Aybaba'nın sezon sonu takımdan gönderileceği iddia edildi. Samet Aybaba'nın yerine geçecek ismin ise Arthur Zico olduğu belirtildi.

SON 4 MAÇTA 4 PUAN

Sezonun ikinci yarısında oynadığı Fenerbahçe maçına kadar şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Kara Kartal derbi galibiyetinden sonra düşüşe geçti. Bu sezon futbolcuların yaşadığı sakatlıklar yüzünden de zor günler geçiren Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 3-2 yendikden sonra çıktığı 4 karşılaşma'da 1 beraberlik 1 de galibiyet alabildi. Son 4 haftada topladığı 4 puanla Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Siyah-Beyazlı kulüp şampiyonluk yolundan da epey uzaklaştı.

SAMET AYBABA'NIN YERİNE ZICO

İşte Siyah-Beyazlı kulübün son dönemde gösterdiği bu düşüşün ardından ortaya ilginç bir iddia atıldı. Fanatik gazetesinin iddiasına göre Bursaspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sezon sonu yeni bir teknik direktör getirmek için kolları sıvadı. Fikret Orman'ın Samet Aybaba'nın yerine düşündüğü ismin ise bir dönemler Fenerbahçe'yi de çalıştıran Brazilyalı efsane Arthur Zico olduğu iddia edildi. Fanatik gazetesinin bu iddiasına göre Sezon sonunda takımın başına getirilecek Zico'nun yardımcılığını ise 100. yılda Siyah-Beyazlı formayı giyen Zago yapacak. Son olarak Irak milli takımını çalıştıran Zico şu anda boşta.

FENERBAHÇE'YE TARİHİ BİR ZAFER KAZANDIRMIŞTI

2006-2008 yılları görev aldığı Fenerbahçe'de ilk sezonunda takımı şampiyon yapan Zico bir sonraki sezonda ise Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük Avrupa zaferini yaşatmıştı. 2007-2008 yılında direkt olarak katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynama başarısı gösteren Zico'lu Fenerbahçe o dönemde oynadığı futbolla herkesin beğenisini toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.