Beşiktaş'dan puan alacağız

Beşiktaş'dan puan alacağız

Antalyaspor maçında talihsiz bir sakatlıkla karşı karşıya kalan Ömer Ali Şahiner, tedavi sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti ve beşiktaş maçında oynayabileceğini söyledi.

Antalyaspor maçında talihsiz bir sakatlıkla karşı karşıya kalan Ömer Ali Şahiner, tedavi sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti ve beşiktaş maçında oynayabileceğini söyledi. Genç oyuncu İstanbul'dan puansız dönmeyeceklerini bildirdi

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 13 puan toplayan Torku Konyaspor'da Beşiktaş maçının hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı temsilcimizin genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner, iyi oyunlarını sonuca yansıttıkları zaman başarılı sonuçlar aldıklarını, özellikle Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin zorlu maçlara girilen dönemde kendileri için büyük moral olduğunu söyledi. Ömer Ali Şahiner, iyi hazırlandıkları Beşiktaş maçından da puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.

İyi oyunun karşılığını alamadıkları maçların kendileri için moral bozukluğuna neden olduğunu belirterek açıklamasına başlayan genç oyuncu, "MP Antalyaspor önünde sergilediğimiz oyun, mücadelemiz ve aldığımız galibiyet bize ilaç gibi geldi ve moral oldu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı da hem yaptığımız antrenmanlar hem de oynadığımız hazırlık maçı ile iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Tek düşüncemiz Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçı. Ligde hiç bir rakipten çekinmiyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynadığımız zaman puan alamayacağımız takım yok. İnşallah İstanbul'dan Beşiktaş deplasmanından da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

MP Antalyaspor maçında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında burnundan bir operasyon geçirdiğini ve durumunun şimdi iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Ömer Ali Şahiner, "Buradan tedavimle yakından ilgilenen başta yöneticilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Daha önce yaptırdığımız maske fazla kullanışlı olmadığı için İstanbul'da milli takım doktorlarımızın da katkılarıyla yeni bir maske hazırlandı. Bu maske ile oynayacağım. Şu an için Beşiktaş maçında oynamama engel bir durum söz konusu değil" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.