Beşiktaş'a bir dünya yıldızı daha

Beşiktaş'a bir dünya yıldızı daha

Allen Iverson ve Deron Williams transferleriyle Türk basketboluna büyük bir ivme kazandıran Beşiktaş Milangaz, son bombasını da patlatmak üzere

Önce NBA'in önemli yıldızlarından Allen Iverson'ı transfer ederek tüm dünyada büyük yankı uyandıran ardından da lokavt kararının ardından Deron Williams transferine imza atarak dikkat çeken Beşiktaş Milangaz, şimdi de Los Angeles Lakers ve ABD Milli Takımı'nın yıldız ismi Lamar Odom'u renklerine bağlıyor.
NBA'de geçtiğimiz sezon yılın en iyi 6. adamı seçilen ve ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ABD Milli Takımı'yla şampiyonluk yaşayan Lamar Odom'un Siyah-beyazlı ekiple prensipte anlaştığı ve yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi imzayı atacağı öğrenildi. Lamar Odom'un sözleşmesi tıpkı Deron Williams'ta olduğu gibi lokavt bitinceye kadar geçerli olacak.
LA Lakers forması ile NBA'de 3 şampiyonluk yaşama başarısı gösteren Lamar Odom, geçtiğimiz yıl normal sezonu 14.4 sayı, 8.7 riabunt ve 3.0 asist ortalamasıyla tamamlamıştı.
İHA-ERSİN ŞİYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.